25

106 2 0
                                    

POV Hana
Het concert is nog niet eens 12 uur afgelopen en we zijn al in Osaka in Japan. Ik deel weer de hotelkamer met Yoongi en zodra we er zijn laten we ons op het bed vallen. Ik ga na 10 minuten recht op zitten en zet de koffers aan de kant. ''Ga jij eerst douchen of ik?'' vraag ik aan Yoongi, die bijna in slaap valt. ''Yoongi. Ga je douchen, daarna mag je slapen.'' zeg ik trek hem overeind. Hij pakt zijn slaapspullen, loopt de badkamer in en niet veel later hoor ik de douche aan gaan. Ik check mijn social media even en zodra Yoongi de badkamer uit komt, sta ik op en pak mijn slaapspullen. Ik ga de badkamer in en kleed me uit, dan stap ik onder de douche en was ik mezelf.

Als ik helemaal klaar ben, zie ik dat Yoongi al aan het slapen is. Ik ben nog niet zo heel erg moe, dus ik pak mijn laptop en mijn headset uit mijn koffer en ga aan de tafel zitten. Ik ga bezig met het nummer wat ik aan het schrijven ben, samen met Yoongi. Ik laat Yoongi later wel horen wat ik er van heb gemaakt en waarschijnlijk verandert het toch nog wel weer een beetje. Zo zijn wij nou eenmaal. We willen dit lied perfect hebben, omdat dit mijn eerste nummer gaat zijn, die misschien gepubliceerd wordt.

Na een uurtje nog wat dingetjes hebben aangezien en geprobeerd te hebben. Zet ik mijn laptop uit en leg ik hem verder op tafel, zodat we nog ruimte hebben voor andere dingen. Daarna kruip ik het bed in en val ik bijna gelijk in slaap.

Assistant ft. BTSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu