19

102 2 0
                                    

POV Hana
De laatste dag dat ik Areum ga zien. Gelukkig maar. Het slapen ging niet zo goed. Ik kon niet op de bank slapen, ik was bijna de hele nacht wakker, maar toch heb ik nog wel wat slaap gekregen.

We zijn nu onderweg naar een ander attractiepark dan die van gisteren. Dat wouden de jongens graag, aangezien 18 oktober op tour gaan. Ik word om de zoveel minuten gebeld om alles nog na te checken voor de tour.

"Hana-ah, kom nou samen met mij in de achtbaan." zegt Jungkook en trekt me mee richting de ingang van de achtbaan. Dan gaat mijn mobiel weer af. "Laat me deze even opnemen en dan kunnen we er daarna in." zeg ik dan. "Oké, dan wacht ik hier samen met jou. Jongens gaan jullie maar alvast." zegt Jungkook tegen de anderen. "Maar ik wou me-" "Kom, we gaan gezellig samen." onderbreekt Hoseok Areum snel.

Na het telefoongesprek ga ik samen met Jungkook de achtbaan in. "Zeg eens eerlijk, waren jij en Areum close?" vraagt hij aan me als we beginnen te bewegen. "Totaal niet." zucht ik als ik aan die tijden denk. Net als hij me nog iets wilt vragen gaan we de helling met een enorme snelheid af, waardoor er mensen aan het gillen zijn en het onmogelijk is om hem te verstaan.

Zodra ik uit de achtbaan stap en lachend terug loop naar de anderen, word ik boos aangekeken door Areum. Jungkook ziet het en slaat lachend zijn arm om mijn schouder heen. "Laten we nu in die gaan." zegt hij tegen me en wijst naar een andere achtbaan.

Assistant ft. BTSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum