10

117 2 0
                                    

POV Hana
Na de Vlive hebben we al een antwoord gekregen van de winnaar. De Army is dus een meisje en woont in Busan. Ze heeft een foto van haar die haar paspoort vast houdt gestuurd, om te besvestigen dat het haar paspoort is en dus oud genoeg is. Ik heb het niet gezien, maar de jongens wel, dus ik vertrouw ze er op. Ik heb daarom zojuist een vliegticket geboekt van Busan naar Seoul, die om 4.00 am vertrekt. Ik heb hem naar haar gemaild via de business mail en de jongens melden dat haar. Ze zei via dm dat het goed kwam en de jongens stuurde nog dat ze haar komen ophalen. Toen gingen de jongens van Vlive af. ''Ik heb er echt zin in.'' zegt Hoseok vrolijk.

DE VOLGENDE OCHTEND

De jongens zijn naar het vliegveld om de Army op te halen. Ik ben niet mee, omdat er ands niet genoeg ruimte was in de bus, maar gelukkig zijn de bodyguards wel mee.

Ik ruim onze dormitory appartement op, aangezien we hier zullen verblijven. De Army mag natuurlijk niet weten waar BTS woont. Als ik klaar ben, ga ik naar Yoongi's kamer met een kleine studio en probeer ik gewoon iets te maken. Na een tijdje geprobeerd te hebben, klinkt het al redelijk als een begin van een liedje. Ik heb dit al lang niet gedaan, dus het kan wel even duren voordat ik dit nummer af heb.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now