8

136 3 1
                                    

POV Hana
Ze hebben nu een pauze met de videoclip opnames en nu probeert Jimin samen met Hoseok mij het dansje te leren. Ze doen het voor en dan moet ik het na doen. "Omo! Hoe kan je dit zo snel?" vraagt Namjoon als hij ziet dat ik hem helemaal goed na doe. "Ik had dansen op school voor 2 jaar, dus ik kan wel een beetje dansen. Ik had vroeg ook dansles, dus misschien zit het nog een beetje in me." zeg ik lachend.

Als Jimin en Hoseok weer niet nodig zijn voor een scene komen ze naar mij toe om samen te dansen. We verzinnen met ze drieën een dansje op een jazz nummer. Tot nu toe ziet het er heel erg grappig uit, tenminste als Jimin het overdreven doet. We zijn echt gewoon niet serieus bezig.

Jungkook, Taehyung en ik zijn het gebouw aan het verkennen. Er is een donkere, grote kamer. Ik ga snel de kamer in en verstop me ergens. "Is Hana hier in gegaan? Zonder licht?" vraagt Jungkook aan Taehyung. "Ik zag haar hier in gaan." zegt Taehyung. Ik hoor hun voetstappen dichterbij komen. Als ik ze vlakbij me zijn spring ik uit mijn verstop plek. "BOE!" roep ik. "AAAH!" schreeuwen Jungkook en Taehyung. "Jij etter." zegt Jungkook en loopt op me af. Ik ren snel weg.

"NAMJOON! HELLLPPP!! SAVE ME, I NEED YOUR LOVE BEFORE JUNGKOOK KILLS ME!" roep ik en ren door de zaal heen waar de andere leden zijn. Jungkook rent vlak achter me. Hij zit te lachen en rent, de zaal is gevuld met gelach en geschreeuw. "JINNNNIEEE OPPA!! HELP!" roep ik en ren richting Jin.

Ineens word ik door iemand tegen zich aangetrokken. "Ik bescherm je wel tegen het monster." zegt Jimin. Hij trekt me stevig tegen zich aan. Ik durf niet te bewegen. Mijn hoofd voelt alsof het brandt. "Hey stelletje kinderen, laat mijn Sunshine even met rust." zegt Hoseok en helpt me uit deze situatie. Hoseok kijkt me lachend aan. "Zeg maar niks." zeg ik.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now