32

98 2 0
                                    

POV Hana
"Waarom ren je in de regen?" vraagt Jimin en laat me los. "Ik was bezorgd, dus besloot ik om jullie te zoeken." zeg ik en voel mijn wangen langzaam warm worden. Hij pakt mijn schouders vast en drukt een kus op mijn voorhoofd. Mijn wangen zijn gloeiend heet. Hij pakt mijn hand en loopt richting een gebouw.

Hij haalt ergens een handdoek vandaan en geeft hem aan me. Ik neem hem aan en droog me een beetje. "Wacht hier, volgens mij heb ik hier boven nog wel wat kleding liggen." zegt hij. Ik knik en hij loopt de trap op.

Ik heb een iets te grote hoodie en joggingbroek aan, die eigenlijk van Jimin zijn. "Kom je mee naar boven, er staat iets te wachten op je." zegt hij dan na een korte stilte. Ik sta op en volg hem naar boven. Hij gaat voor een deur staan en laat mij voor.

Ik doe de deur open en krijg confetti in mijn gezicht. Ik doe mijn ogen weer open en zie de andere jongens staan samen met PD-nim. Ik loop snel naar de jongens toe en geef ze allemaal een knuffel. "Is alles oké met jullie?" vraag ik en bekijk ze allemaal goed. Ze knikken. Jimin gaat bij de jongens staan en ik begroet PD-nim. "Het spijt me voor het boos worden, het was Jungkook's idee." zegt hij. "Jungkook, hmm, ik moet even iets doen." zeg ik lachend en loop dan naar Jungkook. Ik geef hem een zachte tik. "Mean bunny." zeg ik. Hij grinnikt.

Assistant ft. BTSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu