30

91 3 0
                                    

POV Hana
Ik loop door het park en kijk goed rond. Mijn baan kwijtraken maakt me niet uit. Zo lang ik de jongens vindt en ze oké zijn vind ik het prima.

Ik loop al een tijdje door het park, maar kan ze nergens vinden. Ik voel wat druppels op me hoofd. Ik kijk omhoog en zie donkere wolken. Ik voel meer druppels op me hoofd landen, maar ik trek me er niet veel van aan. Ik moet de jongens vinden. Ik hardloop naar het Guggenheim Museum. Als ik binnen ben vraag ik of ze hun namen kunnen omroepen. "Willen Kim Namjoon, Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung en Jeon Jeongguk naar de uitgang komen? Ik herhaal willen Kim Namjoon, Kim Seokjin, Min Yoongi, Jung Hoseok, Park Jimin, Kim Taehyung en Jeon Jeongguk naar de uitgang komen?" vraagt de vrouw achter de balie door de luidsprekers.

Na tien minuten wachten, zijn de jongens nog nergens te bevinden. "Ik denk niet dat ze hier zijn anders zouden ze nu wel hier zijn." zegt de vrouw achter de balie. "Sorry voor de moeite en bedankt voor de hulp." zeg ik en ga het museum weer uit. Misschien zijn ze bij het café. Ik loop naar het café, wat ietsje verder op is. Ik ga het café binnen en vraag of ze de jongens hebben gezien. Maar helaas waren ze hier ook niet. Nog één plek, waarvan ik weet dat ze er heen willen. Het begint ineens hard te regenen. Ik begin richting de Graffiti Fall of Fame te rennen.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now