13

102 2 0
                                    

POV Hana
Hij trekt me zijn kamer in en sluit de deur. Hij draait zijn rug naar me toe. ''Kleed je maar om. Ik zal niet kijken. Ik hou de deur wel dicht.'' zegt hij terwijl hij de deurklink omhoog drukt zodat niemand de deur kan openen. Ik trek snel mijn shirt uit en doe de hoodie aan. ''Done.'' zeg ik.

Hij draait zich om en kijkt me glimlachend aan. Hij heeft zijn hoodie nog niet aan en zijn abs zijn te zien. Ik voel me wangen warm worden. Ik kijk snel naar de grond en frummel aan de onderkant van de hoodie. ''Is het niet wat te groot?'' vraag ik dan. ''Nee. Je ziet er zo juist nog schattiger uit dan normaal.'' zegt hij. Ik voel mijn wangen nog warmer worden. ''Komen jullie nog?!'' vraagt Namjoon roepend vanuit het woonkamer gedeelte.

Jimin doet zijn hoodie aan en loopt dan de kamer uit. Ik pak de natte shirts en loop richting de badkamer. ''Waar is Hana?'' vraagt Yoongi. ''Ik ben de shirt even aan het wassen, ik kom er zo aan.'' zeg ik luid zodat ze me kunnen horen. Ik was ze  gewoon even met mijn handen en hang ze daarna op het droogrekje. Ik loop weer terug naar de anderen en ga weer naast Namjoon zitten. "Dus assistent van BTS, heb je goed gedaan unnie, hoe ben JIJ überhaupt bij Big Hit terecht gekomen?" vraagt Areum spottelijk. "Door mijn studie te voltooien en werk zoeken." antwoord ik. "Hoezo zou ZIJ het niet bij Big Hit kunnen komen?" vraagt Yoongi geïrriteerd aan Areum. "Nou ze weet niks van muziek." antwoordt ze. "Ik ga even bezig in de studio." zegt Yoongi dan en staat op.

Assistant ft. BTSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu