22

110 2 0
                                    

POV Hana
Vandaag gaan we touren. Gisteren heb ik ze alles uitgelegd met het incident met Areum en heb ik wat over mijn verleden vertelt. Alles is goed nu. Gisteren hebben we ook al onze koffers ingepakt voor de tour. Ik check mijn koffer nog even en als ik alles heb verlaat ik mijn kamer. Als ik de trap af wil gaan, houdt iemand mij tegen. ''Laat mij je helpen.'' zegt Jimin en pakt mijn koffer.

''Ik kan het ook wel hoor, ik ben super sterk.'' zeg ik serieus en kijk hem glimlachend aan. ''Uhuh.'' mompelt hij en gaat met mijn koffer in de ene hand en in de andere hand zijn eigen koffer de trap af. ''Heb je er zin in?'' vraagt Taehyung excited aan mij als ik de woonkamer in loop. ''Ja, ik heb niet veel van de wereld gezien, dus ik ben best wel excited.'' zeg ik vrolijk.

We zitten in het vliegtuig richting China. Daar zijn we twee dagen en dan zijn we ook twee dagen in Japan, daarna gaan we naar de Verenigde Staten. Ik zit naast Taehyung en Jimin. Taehyung en ik luisteren samen muziek. "Wacht, ben ik de enige die hier Chinees kan?" vraag ik als we een liet van Luhan horen. "Van onze groep volgens mij wel, sommige kunnen wel wat Japans." zegt Jimin. Ik knik en bekijk wat dingen op me mobiel.

Na een tijdje voel ik Taehyung's hoofd op mijn schouder. Ik laat het maar gewoon en sluit me ogen. Niet veel later voel ik Jimin zijj hand op mijn wang en legt hij mijn hoofd voorzichtig tegen zijn schouder aan. Mijn wangen worden langzaam warm. Ik voel dat er een kus op haren wordt gedrukt. Ik wil me ogen openen, maar ik doe het niet. "Cute." hoor ik hem zacht mompelen. En voordat ik het weet val ik zo in slaap.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now