28

107 2 0
                                    

POV Hana
Na nog eventjes aan het lied gewerkt te hebben, ruimen we alles op. We moeten namelijk naar het stadium voor de rehearsals. Als we alles hebben verlaten we de kamer en gaan we naar de lobby. Als iedereen er is, check ik ons uit en lever ik alle kamer sleutels natuurlijk in, terwijl de rest al naar het busje gaat. Als ik klaar ben, ga ook ik naar het busje toe. Als ik mijn koffer in de kofferbak wil leggen, komt Jimin me helpen. "Gomawoyo oppa." zeg ik plagend en dan stap ik in het busje. Als Jimin het busje ook in komt en de deur dicht doet, vetrekken we naar het stadium.

3 DAGEN LATER

We zijn net 2 dagen in de Verenigde Staten. We hebben even 2 dagen vrij om New York City verkennen en om even te rusten, maar ik heb nog niks van de jongens gehoord. Het is namelijk 7 uur in de ochtend en Jimin is al uit bed. Ik heb de andere kamers gecheckt en daar was ook niemand. Ik probeerde ze te bellen, maar niemand nam op. Ik denk dat ze gewoon ergens heen zijn gegaan en lol hebben en dat ze daarom niet opnemen. Ja, dat klinkt logisch. Nee, wacht dan zouden ze me wel meenemen... Toch? Maar ik sliep... Ze wouden me waarschijnlijk niet wakker maken. Ik zucht en loop weer terug naar mijn en Jimin's hotel kamer.

Jimin wou heel graag met mij in een kamer.... Wacht het is Jimin, hij heeft vast wel een briefje achtergelaten. Ik stap de kamer in en sluit de deur achter me. Ik zoek de kamer door voor een briefje, maar ik kan niks vinden. Ik laat me zuchtend op bed vallen. Ze bellen me vast wel terug, als ze zien dat ik ze heb gebeld.

Assistant ft. BTSWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu