29

102 2 0
                                    

POV Hana
Het is inmiddels al weer 1 uur in de middag. Ik heb nog niks van ze terug gehoord, dus ik begin me wel zorgen te maken. Ineens belt PD-nim mij. Ik staar er even naar om te bedenken wat ik kan zeggen als hij vraagt naar BTS. Ik heb geen idee. Ik pak mijn mobiel en neem gewoon op.

"Hey Hana, ik kan geen contact krijgen met BTS en ik heb ze nu nodig in het concertgebouw om wat dingen te bespreken." zegt hij. "Is het belangrijk?" vraag ik voorzichtig. "Ja, nog al." zegt hij. "Uhh nou, ik heb de hele dag niks van ze gehoord." zeg ik voorzichtig. "Wat? Dus je hebt geen idee waar ze zijn?!" vraagt hij een beetje boos. "Nee, dat klopt, ze waren ineens weg." zeg ik. "Je zorgt maar dat je ze vindt, anders ben je ontslagen." zegt hij boos en hangt op. Ik zucht en doe snel mijn schoenen aan en pak een vest. Ik pak mijn mobiel, mijn portemonnee en de kamer sleutel en doe ze in mijn broekzak. Ik verlaat de kamer en ga snel met de trap naar beneden.

Ik sta voor het hotel en denk na. Waar wouden ze ook al weer graag heen? Taehyung wou naar het Guggenheim Museum. Hoseok wou naar Graffiti Hall of Fame. Namjoon wou graag wat koffie halen bij Bluestone Lane Upper East Side Cafe en ze wouden naar Central Park. Ik ga van het grond van Lotte New York Palace af en loop als eerst naar Central Park.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now