6

136 2 0
                                    

POV Hana
Ik draai mijn deur op slot en ga met de trap naar beneden. Ik loop het appartementencomplex uit en ga naar de bushalte er vlak voor. Het is 06:00 en ik ga onderweg naar BTS. Ik moet een halfuurtje met de bus en dan nog 20 minuten lopen. Ik heb gisteren nog geregeld dat de chauffeur ons met het busje komt ophalen. Hij zal er om 09:20 zijn. Ik zucht. Het is veel te vroeg. De bus komt er aan en ik sta op. Ik stap in en ga ergens zitten.

Ik stap de bus uit en loop richting het huis van BTS. Zou er iemand van hun wakker zijn? Zou ik het melden dat ik er aan kom? Nee, ze slapen vast nog. Waarom wou ik ook zo graag ontbijt voor hun maken? Ik moet dat echt gewoon af leren. Altijd al ben ik bij me ouders op bezoek doe ik dat ook.

Als ik bij het huis aangekomen ben, open ik de deur met de sleutel die ik gisteren had gekregen. Ik kijk even naar de tijd. 06:52. Yoongi moest eerder wakker, toch? Of was dat een grap? Ik twijfel eerst, maar besluit hem nog even te laten slapen. Ik maak ze toch zo wakker voor het ontbijt. Ik ga naar de keuken. Ik zet de tas met eieren en bacon er in neer en begin met het ontbijt te maken.

Als alles klaar staat op de tafel, loop ik richting de trap. Ik loop rustig de trap op en ga naar de eerste kamer die ik zie. Namjoon, wat handig die naambordjes. Ik klop op de deur en open hem dan. "Goeiemorgen Namjoon, ontbijt is klaar." zeg ik. "Ik kom er aan." zegt hij. Zo maak ik de anderen ook wakker. "Yoongi ontbijt staat klaar." zeg ik tegen Yoongi. Geen reactie. "Yoongi." probeer ik. "Huh? Ja?" vraagt hij. "Ontbijt staat klaar." zeg ik. Hij gaat recht zitten en kijkt me slaperig aan. "Hoe laat is het?" vraagt hij. "07:16." zeg ik. "Ik kom er zo aan. Ik kleed me even om." zegt hij. Ik knik en ga weer naar beneden.

Assistant ft. BTSWhere stories live. Discover now