45| Weer terug naar school

390 17 0
                                    

Pov moon
Ik word wakker van een gevoel op mijn lippen en open mijn ogen. Suga streelt met zijn vinger over mijn lippen heen en kijkt me lief aan. Het licht komt door de witte gordijnen heen en vogels buiten fluiten. Beter dan dit kan je niet wakker worden. "Morning slaapkop" zegt suga en gaat overeind zitten. "Kom we gaan je moeder het ziekenhuis uit halen". Hij steekt zijn hand uit en trekt me overeind.
-
We zijn omgekleed en hebben de sushi van gister opgegeten en pakken alles in wat we mee hadden de weken dat we hier in het hotel moesten verblijven. Gelukkig was de sushi nog goed om te eten. We lopen de kamer uit en suga sluit de deur. We lopen naar de balie en bedanken voor het verblijven en lopen daarna naar buiten naar de auto.

Pov suga
We komen het ziekenhuis in en lopen naar de kamer van de moeder van moon. Wanneer we binnenkomen staat de moeder van moon al klaar met een big smile. "Ready to go?" vraag ik blij en moon geeft haar een knuffel en daarna ik. "Yess I am ready, snel dit ziekenhuis uit" zegt ze en we moeten lachen en lopen het ziekenhuis uit.

We komen aan bij het huis van moon haar moeder en helpen haar naar binnen. Daar drinken we nog even thee en praten we even bij. "Het was heel gezellig mam, maar ik en suga moeten weer terug naar school. Pas goed op jezelf en we komen vast nog wel langs binnenkort" zegt moon en haar moeder knikt begrijpelijk. "Zet hem op hè, jullie kunnen het " zegt ze en geeft ons een knuffel.
Ik en moon lopen naar de auto en rijden weg. Ik zet muziek op en we zingen mee met de liedjes. Ik leg mijn hand op moon haar been en ze legt haar hand boven op die van mij. " ik kan altijd op je rekenen.. het geeft een fijn gevoel". "Ik ben er altijd voor je moon , dat weet je..alles komt goed". Nadat ik dat heb gezegd valt moon in slaap en rij ik met een glimlach veder. Op naar school...

Heee ff een kort deeltje sorry x.
Volgende delen worden veel leuker :))
Love u all ~

 Volgende delen worden veel leuker :))Love u all ~

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Nights ~ Bts Suga - NL-Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon