6| Verlieft

709 29 5
                                    

Suga pov

Ik ben bezig met een nieuw nummer te bedenken en speel wat op de piano als jimin ineens binnen komt. ''Hee suga'' zegt hij en gaat op de bank zitten.Ik negeer hem en ga door op de piano.''Negeer me niet.. is er iets aan de hand? Je doet zo raar vandaag''. Jimin komt naar me toe lopen en gaat naast me zitten.Ik kijk hem aan en zie een glimlach op zijn gezicht.''Is Yoongi verlieft?''.Ik zucht en word moe van hem.''Kan je weg gaan?''.Jimin prikt in mijn zij.''Oke goed ik ben verlieft'' zeg ik en loop naar de bank en plof neer.''Uh denk ik'' zeg ik er snel achteraan. Jimin moet lachen en kijkt me aan.''Please zeg niks tegen de jongens''. ''Nee doe ik niet'' zegt jimin met een lach en komt naast me zitten.''Hoe heet ze?''. ''Moon'' zeg ik en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht na dat ik haar naam zei.Ik probeer weer serieus te zijn maar het lukt niet.''Aha, waar ken je haar van?''. ''Eigenlijk ken ik haar al langer dan een jaar nu ik erover na denk''.''Elke avond ga ik naar het veld en wanneer ik daar ben is zij er ook en andersom ook...we komen daar allebei voor onze rust en we praten nooit tegen elkaar tot gister'', ''Ze moest gister huilen en ik kon het niet laten en liep naar haar toe om haar te troosten'' ''Oh oke'' zegt jimin.

Moon pov

Eindelijk is school voorbij en ik loop naar huis. Ik plof thuis gelijk op de bank en val in slaap.

-

Ik word wakker van een geur vanuit de keuken en ik herken het gelijk. SPARIBS!!. Ik ga gelijk aan tafel zitten. ''Zozo jij hebt honger'' zegt mijn moeder die ze op tafel zet. Ze moet lachen roept de anderen.''AAN TAFEL!''.Ik wil een pakken maar mijn moeder slaat me op mijn hand.''Eerst wachten op de anderen!''. Ik zucht en niet veel later hoor ik mijn vader en broer naar beneden komen.Wanneer ze aan tafel zitten pak ik gelijk een sparib en begin te eten.

-

We zijn uitgegeten en het is 8 uur. Ik en mijn moeder kijken nog onze lievelings- serie op netflix en na dat is het al 10 uur. Mijn broer ligt al te slapen en mijn vader leest een boek. Welkom in onze luie familie.We slapen.Eten.Slapen weer.En werken of gaan naar school .En films en series kijken en veel lezen.Tja ik heb het niet van een vreemde.

Suga pov

Ik zit met de jongens op de bank en we nemen nog wat dingen door voor morgen want we hebben weer een concert.Het is 10 uur. Om 12 uur zie ik moon waarschijnlijk weer. 

:)


Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now