43| De jongen die altijd voor me klaar staat

423 19 6
                                    

Pov Moon

We rijden naar het ziekenhuis en suga concentreert zich op de weg. Hij rijd harder dan 150km. Ik kijk uit het raam en tranen stromen langs mijn wangen naar beneden. Hoe kon dit gebeuren? Waarom mijn ouders? Mijn vader was al ziek en nu dit. Ineens voel ik een hand op mijn been en kijk naar suga. Hij kijkt me heel even lief aan en richt zich daarna weer op de weg. Hij wrijft met zijn duim heen en weer om me te kalmeren. 

Pov Suga

We komen aan bij het ziekenhuis en stappen de auto uit en rennen naar binnen. Als we binnen zijn loopt Moon gelijk naar de balie. Ze komt terug rennen en pakt mijn hand. We rennen samen naar de kamer en moon staat eerst stil voordat ze binnen gaat. Ze zucht en ademt een keer diep in. Ik sla een arm om haar heen en druk me tegen me aan. ''Samen'' zeg ik en we lopen naar binnen. 

We zien moon haar ouders op de bedden liggen en ze zien er niet goed uit. Haar vader zit onder de wonden en schrammen. Haar moeder zit alleen onder de schrammen. ''Mam..pap'' zegt moon en loopt huilend naar haar ouders. 

Pov Moon

''Pap'' zeg ik en kniel bij mijn vader naast het bed neer. Hij reageert niet en hij ziet er vreselijk uit. Ik pak zijn hand vast en begin te huilen. ''Lieverd?'' hoor ik achter me en draai me om. Mijn moeder kijkt me verdrietig aan en ik loop naar haar toe en kniel neer. ''Mam ik...jullie..''. ''Sst stil maar '' onderbreekt mijn moeder en pakt mijn handen vast. Ik omhels haar en de tranen stoppen maar niet. ''Is papa in orde? Hij reageert niet'' zeg ik en zie een verdrietige blik op mijn moeders gezicht. ''Nee hij heeft het niet gehaald zegt de dokter''. Oké en dit is het moment dat alles stil staat. Ik val naar achter en zak in van het huilen. ''NEEE DIT KAN NIET WAAR ZIJN'' schreeuw ik. Ik voel 2 handen van achter die me opvangen en word omhelst. Suga. De jongen die altijd voor me klaar staat. Mijn bestfriend en vriend. Ik draai me om en leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Na een paar minuten sta ik weer op en loop naar mijn moeder en ga voorzichtig op haar bed zitten. ''Mam dit is suga, mijn vriendje'' zeg ik en suga komt naast me staan. Mijn moeder moet lachen en pakt suga's handen. ''Leuk je te ontmoeten suga. Moon verdiend veel liefde en zorg, zo te zien ben je er voor haar op momenten zoals deze, deze maand zal het erg zwaar voor haar worden...Hopelijk kan je haar beter laten voelen''. Ik moet glimlachen en pak suga's hand vast. ''Komt goed mam'' zeg ik. 

''Oké Moon, suga, ik moet jullie helaas vertellen dat jullie in de wachtkamer moeten wachten, moon je moeder word geopereerd en gecheckt'' onderbreekt een dokter en ik en suga knikken dat we het snappen. We zwaaien naar mijn moeder en lopen de kamer uit. We gaan zitten op de bank en suga zet me op zijn schoot en slaat zijn armen om me heen. Tranen stromen nog steeds naar beneden, ik kan nog steeds niet geloven dat mijn vader het niet gered heeft. Suga legt mijn hoofd op zijn borst. Ik voel me zo erg uitgeput en val in slaap.


Sorry dat ik zo lang geen hoofdstuk online hebt gezet... Ik probeer het weer bij te houden. Ik ben de laatste tijd meer andere verhalen aan het lezen :) Maar ik probeer weer veder te gaan x. 

Love you al

And Omg 1,8k Lezersss!!!!!

<3




Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now