34| Ik wil je nooit meer kwijt

650 22 3
                                    

Pov suga

We kijken nu een film op netflix en moon zit nog op mijn schoot. Ik heb mijn armen om haar heen . Ik merk dat moon moe word. ''Zullen we gaan slapen?'' vraag ik en wil de film op pauze zetten maar moon pakt de afstandsbediening van me af. ''Neee ik wil de film uitkijken'' zegt ze koppig. ''Moon je ogen vallen steeds dicht... we hebben morgen een drukke dag. Kom we gaan slapen''. Ik wil de afstandsbediening pakken maar ze houd hem omhoog. Als ik weer een poging probeer doet ze hem weer een andere kant op. ''Oké je luistert niet? Dan maar op deze manier'' zeg ik en til haar op en loop met haar naar de slaapkamer. ''Sugaa nee ik wil veder kijkennn'' schreeuwt ze en probeert zich los te krijgen uit mijn greep. Ik leg haar op bed en ze wil weer naar de tv lopen maar ik pak haar bij haar middel en kietel haar. ''Sugaa stop '' lacht ze en zakt in elkaar. Ze laat de afstandsbediening eindelijk los. Ik laat haar weer staan en heb nog steeds mijn armen om haar heen. Ik leg mijn kin op haar schouder en leg mijn handen op haar buik. Ik aai voorzichtig over haar buik heen en geef kusjes op haar wang. Ze moet lachen en geeft me ook een kus op de wang. ''Oké we gaan slapen'' zegt ze en zucht. ''Yess ik win'' zeg ik lachend en laat haar los. Ik loop naar de tv en zet hem uit. Ze poetst haar tanden en doet haar vest uit die ze over haar pyjama aan had. Daarna gaat ze in haar bed liggen. ''Truste'' zegt ze en doet haar lampje uit. Ik zit op mijn bed en kijk naar moon. Zou ik bij haar gaan liggen of zou ze dat nog niet willen?. Ik denk er niet teveel over na en doe mijn lampje ook uit en het is helemaal donker nu. Ik doe mijn pyjama uit zodat ik nu alleen een boxer (mannen onderbroek)aan heb. Ik vind het fijner om in een boxer te slapen dan een pyjama. Ik loop naar moon haar bed toe en til voorzichtig de deken op en kom bij haar liggen. Ze ligt met haar rug naar me toe. Ik kom tegen haar aanliggen en sla een arm om haar heen. Met mijn hand aai ik haar buik en geef haar kleine kusjes in haar nek. ''Je kan ook niet zonder me hé'' zegt ze en moet lachen. ''Je bent nu van mij en ik kan nooit meer zonder je''. Ze draait zich om en komt tegen me aanliggen. ''Je bent veelstee lief voor me''. Ik moet lachen en druk een kus op haar voorhoofd. Ik druk haar dichter tegen me aan en knijp zachtjes in haar kont. ''Sugaa! ik wil slapen, ik ben nu niet in de mood'' zegt ze lachend. ''Sorry ik kan me zelf niet inhouden, je bent zoo mooi en sexy...ookal kan ik je nu niet goed zien''. ''Slijmbal'' zegt ze lachend. ''En je bent zo zacht'' zeg ik en sla mijn arm om haar heen en druk haar dicht tegen me aan. ''Ik wil je nooit meer kwijt''. ''Ik jou ook niet'' zegt ze zachtjes en daarna vallen we in slaap.

Pov Moon

Ik word wakker van mijn wekker en zet hem uit. Ik draai me om en kijk naar suga die nog rustig naast me ligt. Ik kom dichterbij en wrijf overIk  zijn wang heen. Ik geef hem een kus op zijn wang en daarna nog een keer, ik geef hem ook een kus op zijn mond maar ineens zoent hij terug. Hij slaat zijn armen om me heen en nu lig ik boven op hem zonder de kus te onderbreken. ''Kom we moeten zo naar de les'' mompel ik door de kus heen. ''School kan wachten'' zegt suga en draait ons om. Nu ligt hij boven op mij zonder de kus te onderbreken. ''Maar toch zouden we moeten gaan'' mompel ik weer door de kus heen. Suga onderbreekt de kus en zucht ''je hebt gelijk...maar''. ''Maar..'' onderbreek ik hem. Hij gaat zitten en trekt me op schoot. ''We gaan wel samen douchen''. Ik kijk hem aan en zie een grijns op zijn gezicht. ''Ik ga vanavond pas douchen'' zeg ik om hem te plagen en ik stap uit bed. Ik hoor suga zuchten ''Oké dan vanavond''. Ik moet lachen en loop naar mijn kast. Ik pak er een outfit uit en loop naar de badkamer.

Outfit:

Ik doe mijn haar in een hoge staart en loop daarna weer de badkamer uit

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ik doe mijn haar in een hoge staart en loop daarna weer de badkamer uit. Ik loop naar de keuken en maak een broodje met ham en schenk wat melk in een kopje. Suga komt de slaapkamer uit en heeft zich ook al omgekleed.

Outfit:

Hij komt naast me zitten en geeft me een knuffel ''moring'' zegt hij en pakt een broodje

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Hij komt naast me zitten en geeft me een knuffel ''moring'' zegt hij en pakt een broodje. ''Heey heb je lekker geslapen?''. Suga knikt en schenkt wat melk in. ''Vooral omdat ik bij jou sliep, misschien kunnen we de bedden aan elkaar doen?''. ''Jaaaa'' zeg ik en sta op. We lopen naar de slaapkamer en verschuiven de bedden. Zo nu is het een tweepersoonsbed geworden. ''Dit worden nog leuke nachten'' zegt suga en grijnst. ''En daar denk jij weer aan'' zeg ik en stoot hem aan. ''Tuurlijk'' zegt hij onschuldig. Ik moet lachen en loop weer naar de keuken. Suga eet nog zijn broodje op en daarna vertrekken we naar de les.


Nights ~ Bts Suga - NL-Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz