22| Yoongi had een vriendin?

634 28 1
                                    

Pov Suga

Ik ga op mijn bed zitten en hoor een harde klap. Moon is waarschijnlijk weg gerend nadat ik zo tegen haar deed. Maar...dat was echt moon!. Wacht waarom deed ik zo? Ik laat me achterover vallen op het bed en zucht. De tranen komen weer terug. Sinds ik moon achter moest laten omdat ik samen met de jongens naar deze school moesten om meer te oefenen voor onze carrière ging het de eerst paar maanden niet goed. Ik miste moon te erg. Na een jaar kon ik me draai vinden en samen met de jongens zijn we de populairste hier. Ik vergat moon en ben een relatie begonnen met de populairste meid hier op school. Ik wist dat ze niet te vertrouwen was maar ze leek zo erg op moon. Hoe ze deed en hoe ze er uit zag. Maar een ding wat moon niet had en zei wel is dat ze niet lang tevreden kon blijven en snel uitgekeken is op iemand. Daarom ging ze vreemd en ik zag het. Ze wist dat ik zo veel van haar hield. Nu moon weer terug is lijkt het net alsof mijn ex zo dichtbij is. Het is pas sinds vandaag uit.... Ik kom er wel overheen...

Pov Moon 

Ik ren naar de tuin en zie een bankje onder een bloesemboom staan. Ik loop er heen en ga zitten. Ik probeer mijn tranen weg te vegen maar er komen steeds meer. Ineens hoor ik iemand mijn naam roepen ''Mooon?'' ik draai me om en zie namjoon. Hij komt naar me toe rennen en ik sta op en veeg mijn tranen weg. ''Heey girl, wat doe jij hier?! Ik ben zo blij je te zien'', hij geeft me een knuffel en kijkt me daarna aan. ''Hey namjoon'' snik ik .Hij pakt mijn kin vast en duwt het zachtjes omhoog zodat ik hem aan kijk. ''Hey wat is er?''. ''Je kan me alles vertellen hé'' zegt hij en we gaan zitten op het bankje. ''Ik..uuh''. Ik hou het niet meer vol en barst in tranen uit. Hij omhelst me en legt mijn hoofd op zijn borst. ''Ssst, alles komt goed''.

-

Na een tijdje voel ik me sterk genoeg om weer te kunnen praten. ''Zijn jullie hier allemaal?'' vraag ik. ''Jupp allemaal en wat doe jij hier?''. Ik glimlach en kijk hem aan. ''Ik wil graag zangeres worden en instrumenten kunnen bespelen''. Namjoon kijkt me nog blijer aan en pakt mijn hand. ''Wow serieus? wat gaaf!'' zegt hij. ''Welke kamer heb je?''. ''7'' zeg ik en probeer mijn tranen weer in te houden. ''Bij suga? Hij heeft je zeker super veel knuffels gegeven nu jullie elkaar weer zien''. Ik schud me hoofd en kijk naar beneden. ''Hij heeft tegen me geschreeuwd en werd boos nadat ik vroeg wat er aan de hand was want hij moest huilen en was boos''. ''Wat!!'' schreeuwt namjoon en staat op. ''Hoe durft hij!''. Ik schrik op en kijk hem verbaast aan. ''Namjoon weet jij misschien waarom hij moest huilen?'' vraag ik en hij komt weer naast me zitten. ''Ja zijn vriendin heeft het vandaag uitgemaakt...of naja ze ging vreemd''. Yoongi had een vriendin?. Ik voel me gebroken en kijk weer naar beneden. 

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now