31| Jaloers

628 26 6
                                    

Pov suga

Moon loopt de kamer uit en daar sta ik dan. Ze had me wel goed te pakken. Ik verdien dit.  Lachend loop ik naar de slaapkamer en kleed me om.

outfit:

Ik pak mijn tas en loop naar de les

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ik pak mijn tas en loop naar de les. Als ik aankom zie ik moon al zitten aan een tafel. Nog niemand zit naast haar. Ik loop binnen en iedereen kijkt me aan. ''Zo meneer min yoongi...leg maar uit waarom je te laat bent? En toevallig dat moon ook te laat was'' zegt de docent en kijkt eerst mij aan en daarna moon. Moon bloost en kijkt naar beneden. ''Dat hoeft u helemaal niet te weten mevrouw''. ''Oeeeh'' roept iedereen en kijken naar de docent. Ze zegt niks en gaat aan haar bureau zitten. ''Oké we gaan veder waar we gebleven waren''. Ik moet lachen en loop naar moon toe. Ineens gaat mark naast haar zitten. Ugh ik ben zo klaar met die vent. Blijf van mijn meid vandaan. Gelukkig heeft moon die zuigzoen nog. Ze is het waarschijnlijk vergeten om er een make up laag over te doen. Ondertussen dat ik naar ze toe loop zie ik dat mark de zuigzoen heeft gezien. ''Van wie heb  je die zuigzoen?'' vraagt mark en ik kom naast mark staan en leg mijn hand op zijn schouder. ''Van mij, en maak dat je weg komt bij moon anders lig je binnen een paar seconden op de grond'' fluister ik in zijn oor en mark staat gelijk op. ''Oh sorry ik wist niet dat jullie een relatie hadden''. ''We hebben geen relatie'' zegt moon. Au! Die deed pijn. ''Maar die zuig-'' . ''Dat is niks'' onderbreekt moon. Oké au die deed ook pijn. Mark wilt weer wat zeggen maar ik duw hem opzij en ga naast moon zitten. ''Sorry deze plek is nu bezet'' zeg ik. Mark zucht en loopt weg. ''Suga moest je dat echt zeggen?!''. Ik kijk moon aan die me boos aankijkt. ''Ja want hij moet weten dat hij uit je buurt moet blijven''. ''Is yoongi jaloers?'' plaagt ze en zit aan de touwtjes van mijn vest. ''Ja ik ben hartstikke jaloers'' zeg ik. Moon had dit niet verwacht en weet niet wat ze moet zeggen. Ze gaat veder met haar werk en ik kijk hoe geconcentreerd ze bezig is. Er zit een pluk haar voor haar gezicht en kan het niet laten en strijk hem achter haar oor. Ze kijkt me aan en glimlacht. Ughh moon wat doe je toch met me?. Ik lach terug en daarna is ze weer geconcentreerd.

Pov Moon

We zijn bij de laatste les en krijgen te horen dat we vanaf morgen dans les krijgen en muziek les. We hadden de eerste paar lessen geen muziek en dans omdat de docenten voor die vakken er nog niet waren maar nu wel. ''Oja nog een ding'' zegt de docent voor dat de les afgelopen is. ''Volgende week gaan we op reis naar spanje''. Iedereen juicht en ik en suga geven elkaar een high five. ''Je mag zelf weten naast wie je in de vliegtuig wilt zitten en wie je kamergenoot word'', nadat de docent dat zei gaat de bel. 

Nights ~ Bts Suga - NL-Onde histórias criam vida. Descubra agora