25| Mijn lichaam bevalt je wel hé

646 28 5
                                    

Pov moon

Ik word wakker van mijn wekker op mijn telefoon en kom overeind zitten. Ik zet hem uit en kijk naar de kant van suga. Hij ligt nog te slapen. Ik stap voorzichtig uit bed en loop naar mijn kast. Mmmh wat zou ik aan doen op mijn 1e dag. Na langer dan een kwartier zitten te denken weet ik het eindelijk.

Outfit:

Ik loop naar de badkamer en kleed me om

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar de badkamer en kleed me om. Ik krul mijn haar en doe een beetje mascara op. Als ik klaar ben loop ik de badkamer uit en zet warm water voor de thee en maak muesli. Ik zit aan tafel en scrol wat door mijn instagram. Ik hoor voetstappen en kijk op. Het is suga die de slaapkamer uit komt. Zijn haar zit door de war en hij kan bijna niet zijn ogen openen. Als ik hem bekijk zie ik dat hij alleen zijn boxer aan heeft en hij heeft nog steeds een sixpack. Ughh Moon wat doe je?! Word wakker. Ik schud me hoofd. ''Ook goeiemorgen'' zeg ik en eet mijn muesli veder op. ''Morning'' mompelt hij en loopt naar de badkamer. Ik neem een slok van me thee en suga komt weer de badkamer uit. ''Trouwens ik zag wel dat je me bekeek toen ik de slaapkamer uit kwam''. Ik spuug mijn thee uit als schrik en begin te hoesten. Suga moet lachen en ik probeer mezelf te kalmeren. ''Mijn lichaam bevalt je wel hé'' zegt hij terwel hij tegen de badkamer deur aan leunt. ''Nooit'' zeg ik zonder hem aan te kijken en voel me warm worden. Hij moet weer lachen en verdwijnt weer de badkamer in. Ik adem diep uit en sla mezelf voor mijn hoofd.

-

Ik ben klaar met eten en loop naar de slaapkamer toe om mijn tas te pakken. Als ik de kamer weer uitloop botst ik tegen suga aan. Ik hou mijn evenwicht niet en val bijna als suga me naar zich toe trekt. Hij slaat zijn armen om mijn middel heen en moet lachen. ''Kijk uit waar je loopt lompe''. Ik zucht en kijk hem aan. ''Oh sorry hoor, maar jij kon ook uitkijken''. Het is stil en we kijken elkaar een lange tijd aan. Hij kijkt me recht in de ogen aan en ik kan geen emotie zien bij hem. Ik zie dat hij nat haar heeft en schrik. Shit hij is natuurlijk net uit de douche gekomen... Ik realiseer me dat hij me nog steeds dicht tegen zich aan heeft gedrukt en ik kijk naar beneden. Hij heeft alleen een handdoek om zijn middel heen!. Ik kijk hem geschrokken aan en ruk me los. Hij schud lachend zijn hoofd en loopt naar de slaapkamer. ''Ik uh ...ga alvast  '' stotter ik en loop de kamer uit. Ik zit helemaal in mijn gedachten en botst tegen iemand aan. ''Oh sorry'' zeg ik en kijk diegene aan. Het is een meisje met blond haar en een vriendelijk gezicht. ''Geeft niet hoor, hee ben jij de nieuwe? Moon toch?'' vraagt ze en steekt haar hand uit. ''Ja dat ben ik'' lach ik en we schudden de hand. ''Wat voor les heb je eerst?''. ''Engels''. ''Oh ik ook, kom laten we samen gaan.'' zegt ze en we lopen naar de les. 


Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now