23| Weet ik veel!

601 27 0
                                    

Pov Moon

''Genoeg gepraat over yoongi, wil je vanavond samen met mij en de andere jongens chillen? Netflix, just dance en s'avonds door het park heen lopen?''. Ik glimlach en geef hem een knuffel. '' Natuurlijk! maar komt yoo-''. ''Nee die wil nog bijkomen van de relatie denk ik''. Ik knik. ''Hoelaat? en naar welke kamer moet ik komen?'' vraag ik en sta op. Namjoon staat ook op. ''Half 8 en we zitten in kamer 5 op de 4e verdieping.''. ''Oké tot over 2 uur dan'' zeg ik en we nemen afscheid. Ik zucht en loop weer naar binnen. Voordat ik de kamer in loop adem ik diep door me neus in en uit. Kom op moon je kunt het. Ik loop binnen en doe de deur weer dicht en doe mijn schoenen uit. Brr het is hier echt koud, heeft de verwarming de hele dag niet aan gestaan ofzo?. Ik loop naar de verwarming en zet hem aan. Ik zet de waterkoker aan om thee te maken en loop naar de slaapkamer. Yoongi is hier niet. Ik pak mijn pyjama en kleed me om. Ik doe mijn haar in een slordige staart en loop weer de slaapkamer uit.

De pyjama:

Ik loop de slaapkamer weer uit en zet de tv aan om straks netflix te kijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop de slaapkamer weer uit en zet de tv aan om straks netflix te kijken. Ik loop naar de badkamer en zie suga op de grond liggen!. ''SUGA!'' ik ren naar hem toe en kniel neer. Ik trek hem onder zijn oksels en leg hem op mijn schoot zodat hij ondersteuning heeft. ''Suga...please zeg wat'' zeg ik en zie dat er bier glazen op de grond liggen. Hij heeft vast te veel gedronken. Ik hoor ineens wat gemompel en kijk weer naar suga. Hij opent zijn ogen en kijkt omhoog. ''Suga!'' ik haal opgelucht adem. Hij kijkt me nog steeds aan en schiet daarna overeind. Hij staat op en loopt zonder iets te zeggen de badkamer uit. Ik zucht en sta op. Niet te geloven.. deze jongen. Ik voel me boos worden en loop de badkamer uit. Ik bedoel het allemaal goed en hij zegt niks tegen me. Hij ligt op de bank en kijkt naar het plafon. ''Suga gaat het wel?'' vraag ik en kom bij hem op de bank zitten. Hij komt overeind zitten en bekijkt me eerst van boven naar beneden. ''Nee zou er wat moeten zijn dan?''. Niet te geloven! Waar is hij mee bezig? Hij lag een paar seconden geleden nog op de grond. ''Uhh ja! Je lag op de grond suga! Dat is niet goed! Ik weet niet wat er gebeurd is maar dat is niet niks'', schreeuw ik en hij kijkt me eerst geschrokken aan en fronst daarna zijn wenkbrauwen. Hij zegt weer niks en kijkt me alleen aan. Ik kijk naar de klok en zie dat het bijna 8 uur is. Ik sta op en loop naar de slaapkamer. Ik pak een vest en doe daarna me schoenen aan. ''Hey waar ga jij heen? Het is 8uur s'avonds''. Ik draai me om en zie dat suga van de bank af is en voor me staat. ''Ik ga naar namjoon'' zeg ik en open de deur. ''Wat? Waarom?'' vraagt hij. ''Waarom ineens zoveel vragen terwel je me zonet zat te negeren en bijna niks zei...En waarom lag jij op de grond dan?'' vraag ik en suga kriebelt aan zijn haar. ''Weet ik veel''. Oké hij wilt het zo spelen?. ''Maar waarom ga je naar namjoon? En in die outfit?'' vraagt hij weer. ''Weet ik veel!'' zeg ik en loop de deur uit.Hij geeft ook geen duidelijk antwoord op mijn vraag dan doe ik dat ook niet. Ik loop naar de 4e verdieping en loop naar kamer van namjoon en klop aan. De deur word geopend en ik zie namjoon in zijn pyjama staan. Ben ik teminste niet de enigste haha. ''Hey moon, kom binnen''

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now