38| Geen maagd meer & heftige doen durf of de waarheid

822 18 13
                                    


Pov moon

Ik word wakker met een raar maar goed gevoel en kijk naar suga die nog ligt te slapen. Ik realiseer me wat er gister gebeurd is en voel een glimlach op komen. Ik ben geen maagd meer...Ik kom overeind zitten en stap voorzichtig uit bed om suga niet wakker te maken. Ik pak wat kleding en loop naar de badkamer. Ik ben ontmaagd door de leukste jongen op de wereld. Het was raar maar het voelde fijn.Ik zing mee met het lied 'love yourself' van justin bieber en kleed me om en doe mijn haar in een staart.

Pov suga

Ik word wakker en hoor moon zingen in de badkamer. Ik ga uit bed en loop naar de badkamer toe. Ze heeft me niet door en ik sla mijn armen van achter om haar middel heen. ''Je zingt echt mooi moon'' zeg ik en geef haar een kus op haar wang. ''Nou zo goed ben ik niet hoor''. Ik draai haar om en kijk haar recht in de ogen aan. ''Moon wees niet zo hard over je zelf, je stem is prachtig''. Ze glimlacht en kriebelt onder mijn kin. ''Kom we moeten ontbijten''. Ze loopt de badkamer uit en loopt de naar bank. ''Ik wacht wel op je''. Ik glimlach en loop naar de slaapkamer en doe een shirt en broek aan en daarna lopen we de kamer uit.

We komen aan bij de woonkamer en gaan aan de tafel zitten bij de anderen. We beginnen aan het ontbijt en na een uur zitten we allemaal vol. Moon is nog aan het praten met rosa en ik neem mijn kans om van tafel te gaan zonder dat ze het merkt. Ik wil een verrassing voor haar voorbereiden. Gister was het nogal heftig voor haar omdat het haar eerste keer was. Ik loop naar de kamer en loop naar de badkamer. Ik doe de kraan van het bad aan en laat het bad vol lopen. Ik pak chips en popcorn en cola en de laptop en start netflix op. Ik zet de laptop op de rand van het bad en het eten en drinken ook. Ik doe een roze bad bom in het water en rozen blaadjes. Ik pak nog een paar kaarsen en steek ze aan leg ze overal in de badkamer. Ik steek ook een paar geurkaarsen aan en doe het licht van de badkamer uit. Het ziet er romantisch uit en ik ben trots op mezelf. Ze gaat dit zo leuk vinden.

Ik loop weer naar de woonkamer en iedereen zit op de bank. Moon zit naast rosa en jimin. Ik loop de bank toe en sla mijn armen om haar schouders heen van achter. ''Hee yoongi, waar was je?''. ''Ik heb een verassing voor je'' fluister ik in haar oor. Ik friemel aan de onderkant van haar shirt en til hem een beetje op en wrijf met mijn hand over haar buik. Ik geef een kus in haar nek en wil meer kusjes geven maar ik word onderbroken door jimin. ''Mmh zo te zien wilt yoongi je voor zich zelf...als je snapt wat ik bedoel'' zegt jimin en geeft me een grijns. ''Jimin!'' zegt moon en wilt hem slaan maar word onderbroken door mij. ''Jimin heeft wel gelijk''. Moon kijkt me aan en begint te blozen. Ik moet lachen en til haar op. ''Oeeeeh'' roept iedereen en ik loop met moon naar onze kamer.

Pov Moon

Suga loopt met me naar onze kamer en zet me weer neer bij de deur. ''Wat voor verrassing?'' vraag ik en suga gaat achter me staan en doet zijn handen voor mijn ogen. ''Dat zie je wel'' zegt hij en laat me voorzichtig naar de badkamer lopen. We lopen de badkamer in en staan stil. Suga haalt zijn handen voor mijn ogen weg en ik zie de badkamer versierd vol met kaarsen en rozen blaadjes en het bad heeft een bad bom er in. Ik zie een laptop staan met netflix opgestart en chips en cola en popcorn er naast. ''Omg yoongi! Dit is zo lief'' zeg ik en en draai me om en spring in zijn armen. ''Je verdiend het''. Ik ga weer op de grond staan en geef yoongi een snelle kus op zijn lippen en doe mijn shirt en broek uit. Yoongi kijkt me aan en zegt niks. ''Kom dan'' zeg ik lachend en yoongi komt uit zijn gedachtes en doet ook zijn broek en shirt uit. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en druk me zelf tegen hem aan. Ik kijk hem recht in de ogen aan en geef hem een kus op zijn wang. ''Je bent het beste wat me ooit is overkomen'' zeg ik en suga zijn gummy smile komt tevoorschijn en zijn ogen glinsteren van blijdschap. ''Je bent ook het beste wat mij ooit is overkomen, ik ben zo ongelofelijk blij met je''. Ik moet lachen en druk mijn lippen op de zijne. De zoen word intens en lief. Suga streelt met zijn handen over mijn rug heen en maakt mijn bh los en laat het op de grond vallen. Hij stopt de kus en doet zijn boxer uit en ik mijn onderbroek. ''Ik denk dat we eerst niet aan netflix toekomen'' zegt hij en ik zie het verlangen in zijn ogen. Hij tilt me op en stapt in bad en gaat zitten met mij op zijn schoot. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne en het word gelijk een ruige zoen. ''Is yoongi ineens de ruige yoongi geworden?'' mompel ik plagerig door de zoen heen. ''Ja want hij kon zichzelf niet meer beheersen''. Ik moet lachen en de zoen gaat veder. 

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now