28| Geen goedemorgen kus?

639 27 3
                                    

Pov suga

Ik en moon lopen terug naar onze kamer en ik zet de tv aan. ''Netflix?'' vraag ik en zie een glimlach op moon haar gezicht komen. ''Jaaa''. Ze springt een paar keer op en neer en rent naar de keuken. ''Ik pak de chips en cola''. Ik moet lachen en zet netflix op. Ik heb haar echt gemist. Hoe blij en gek ze is en hoe schattig wanneer ze enthousiast is. De laatste keer toen we netflix keken was toen ik bij haar was. Ik herinner me niet veel maar wel dat ik toen een stijve kreeg. Waarom moet ik juist dat onthouden? Het was zo akward op dat moment. Moon komt met een big smile de keuken uit en zet de cola fles en de chips op het tafeltje voor de bank. ''Je vind het niet erg om uit dezelfde cola fles te drinken toch? De bekers en kopjes zitten in de vaatwasser''. ''Nee tuurlijk vind ik het niet erg'' zeg ik en moon lacht. ''Mooi''. ''Oke welke film?'' vraag ik en moon komt naast me zitten. ''The kissing booth?'' zegt moon. Ik zucht. ''Hoe kon ik dit niet weten.. natuurlijk ga je voor een roman''. Ze moet lachen en start de film. Ze leunt tegen me aan en ik sla een arm om haar heen en druk haar tegen me aan..bang om haar weer te verliezen. Na een paar minuten is de chips bak op en moon drinkt uit de cola fles. ''Hey niet alles opdrinken hé'' zeg ik en we moeten lachen. Ze geeft de fles aan mij en ik drink er ook uit en zet de fles daarna weer op het tafeltje. Er komt een zoen scene en ik voel me warm worden vanbinnen. Ik denk aan moon en aan onze momenten toen we elkaar super leuk vonden. Het strand was het leukste moment. Ik kijk naar moon die helemaal verlieft is op de scene. Haar ogen sprankelen en ze heeft roze wangetjes. Ik leg de chips bak weg en til moon op me schoot. Ze kijkt me aan en geeft me een glimlach. Ze concentreert zich weer op de film en ik sla mijn armen om haar heen. Dit keer doe ik voorzichtig.

-

Na een uur is de film afgelopen en moon ligt met haar hoofd op mijn borst te slapen. Ik til haar op en loop naar de slaapkamer. Ik leg haar voorzichtig op bed en leg haar telefoon op haar kastje. Zou ik haar broek en trui uit doen? Ze kan niet slapen met een strakke spijkerbroek en een warme trui. Ik word nerveus en zit te twijfelen maar besluit het wel te doen. Ze gaat me echt vermoorden hiervoor. Ik doe haar trui voorzichtig uit en verstijf als ik haar zie in haar bh. Kom op ik moet door. Het is niet veel anders als dat ze in haar bikini zit. Stel je niet zo aan. Ik schut mijn hoofd en maak haar broek los en trek het voorzichtig uit. Gelukkig ziet moon niet hoe rood ik nu ben. Ik doe snel de deken over haar heen en pak nog een extra deken zodat ze het niet koud krijgt. Ze ligt er nu zo schattig bij. Ik aai haar over haar wang en doe de lamp uit. Ik loop naar mijn eigen bed en doe mijn shirt en broek uit en klim in bed. Ik bekijk moon nog even en doe daarna ook mijn lamp uit en val in slaap.

Pov Moon

Ik word wakker en voel me raar. Ik wrijf in mijn ogen en kijk onder de dekens. Ik schrik wanneer ik zie dat ik alleen ondergoed aan heb. Ik kom overeind zitten en zie mijn trui en broek verspreid over de vloer heen liggen. Wat!. Ik kijk naar suga die nog ligt te slapen en pak mijn kussen en gooi hem recht op zijn hoofd. Hij schrikt wakker en kijkt me boos aan. ''En waar heb ik dat aan te danken?''. Ik kijk hem boos aan . ''Wat heb je gister met me gedaan!'' zeg ik en kijk naar beneden. ''Ik..uh..het is niet wat je denkt''. Hij kriebelt aan zijn nek en kijkt me aan. ''Je viel gister in slaap en ik wou je niet laten slapen in je warme trui en strakke spijkerbroek dus ik heb ze voorzichtig uit gedaan.'' Ik haal opgelucht adem en plof weer neer. Vervolgens krijg ik een kussen naar me toe gegooid . Ik kom weer overeind en zie suga met een grijns op zijn gezicht. Maar hij kijkt niet meer naar mijn gezicht maar naar iets heel anders. Oja ik zit nog steeds in mijn ondergoed. ''Viezerik'' schreeuw  ik en gooi een kussen recht in zijn gezicht. Ik moet lachen en suga gooit hem daarna weer terug. Hij stapt uit bed met zijn eigen kussen en kijkt me met een duivelse glimlach aan. Oh nee. Ik bekijk hem en zie dat hij alleen een boxer aan heeft. Hij merkt dat ik hem bekijk en gooit zijn kussen recht in mijn gezicht. Ik krijg er genoeg van en stap uit bed met mijn kussen en wil hem slaan met de kussen maar suga pakt mijn kussen vast en trekt mij naar zich toe. Iets te hard waardoor we op zijn bed vallen. Ik lig boven op hem en kan zijn intense blik zien in zijn gezicht. ''Geen goedemorgen kus?'' vraagt hij en kijkt me met een grijns aan. ''Suga nee!'' zeg ik en ruk me los en loop naar mijn kast en pak er een outfit uit. ''Ik ga me omkleden'' zeg ik en loop naar de badkamer toe. 



Hey hey, wat zouden jullie leuk vinden wat er in de volgende hoofdstukken zou kunnen gebeuren? 

Laat je leuke ideeën achter of stuur me een bericht en waarschijnlijk komen ze in de volgende hoofdstukken :) 

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now