36| Spanje

773 20 15
                                    

WARNING: lang hoofdstuk.

Pov moon

Ik word wakker door iemand die boven op me ligt en in mijn gezicht blaast. Ik open mijn ogen en zie suga. ''Yoongi stop dat is vervelend'' zeg ik en hij stopt met blazen. Hij moet lachen en geeft me een kus. ''Kom slaapkop, we moeten zo naar het vliegveld''. ''Jaja kom er zo aan.'' zeg ik en suga gaat van me af. Niet veel later word ik weer wakker. ''Moon ik heb eten voor je gemaakt en een outfit klaar gelegd'' zegt suga die naast me op bed zit. Ik kom overeind en rek me uit. ''Lief! Dankje'' zeg ik en stap uit bed. Ik loop naar de keuken en eet het ontbijt wat suga voor me heeft gemaakt. Daarna loop ik weer naar de slaapkamer en bekijk de outfit. Ik moet lachen en kijk naar yoongi die de koffers inpakt. Ik doe de outfit aan en loop weer de slaapkamer uit.

Outfit:

Ik loop naar suga toe en geef hem een knuffel van achter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop naar suga toe en geef hem een knuffel van achter. ''Je hebt een goeie smaak'' zeg ik en suga moet lachen. Hij draait zich om en bekijkt me. ''Inderdaad het staat je echt cute!''. Ik moet lachen en geef hem een kus op zijn neus. ''Kom we gaan'' zegt suga en geeft mijn koffer. ''Ik heb alles ingepakt wat we nodig hebben en ik heb een paar outfits en bikini's en ondergoed en pyjama's voor je uitgekozen. ''Dankje!'' zeg ik en we lopen de kamer uit.

-

We komen aan bij het vliegveld en zien onze klasgenoten al staan. We lopen naar ze toe en praten over van alles en nog wat. Onze vlucht gaat bijna en we gaan alvast. We lopen het vliegtuig in en nemen plaats in de stoelen. Ik en suga zitten zoals altijd naast elkaar en de rest van bts zit achter ons. We nemen allebei een oortje en luisteren muziek. De vliegtuig vertrekt en ik hou suga stevig vast. ''Moon het komt goed'' zegt hij en knuffelt me. We zijn op gestegen en ik kijk door het raampje heen. ''Wow dit is zo gaaf!'' zeg ik en kijk yoongi blij aan. Hij moet lachen en geeft me een kus op de wang. ''Hee ik wil ook een kus'' zegt jhope en ik en yoongi kijken achter ons. ''Kom dan'' zegt suga. ''Gast ik meende het niet'' zegt jhope en slaat hem op zijn hoofd. ''Oh jammer'' plaagt suga terug en de rest van de jongens moeten lachen. Ik kom tegen suga aanliggen en probeer te slapen. ''Ga maar slapen hoor ik maak je wakker wanneer we geland zijn'' zegt suga en daarna sluit ik mijn ogen en val in slaap.

-

Ik word wakker van suga die me voorzichtig wakker schut. ''We zijn er moon''. Ik kom overeind en kijk door het raampje. Wow. We staan op en lopen de vliegtuig uit en pakken onze koffers en stappen de bus in. Als ik en suga zitten omhels ik hem en kruip tegen hem aan. ''Nawhh is moon zenuwachtig?''. Ik sla hem zachtjes en hij moet lachen en geeft me een kus op mijn voorhoofd. ''Hou ook van jou'' zegt suga. De bus vertrekt en iedereen begint te juichen. Ik word ineens aangetikt en ik draai me om. Mark zit naast ons aan de andere kant. ''Leuke outfit'' zegt hij en suga draait zich gelijk helemaal om wanneer hij mark hoort en gaat gelijk in de verdediging. ''Tuurlijk staat de outfit haar leuk, ik heb het ook uitgezocht voor haar''. Suga kijkt hem fel aan en mark trekt een wenkbrauw omhoog. ''Zo yoongi dat heb je goed gedaan'' zegt mark en draait zich weer weg van ons. ''Het is suga voor jou!'' zegt yoongi nog maar mark negeert hem. ''Wat een sukkel'' mompelt suga en ik wrijf over zijn wang heen. ''Rustig yoongi''. Suga kijkt me aan en wilt iets zeggen maar zegt niks. Ik moet lachen en pak zijn hand . ''Ik ben alleen van jou'' zeg ik om hem gerust te stellen. ''Dat ben je zeker'' zegt hij en drukt zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem terug en ga op zijn schoot zitten. De zoen word intens en ruig. We hebben elkaars lippen te erg gemist ookal was het maar voor even. ''Ey rustig aan daar'' zegt jungkook die voor ons zit. Ik en yoongi negeren hem en gaan door. Ik voel iedereen naar ons kijken maar geef er geen aandacht aan. Suga trekt zich er ook niks van aan en ik merk aan hem dat hij de aandacht juist leuk vind. Suga stopt de zoen en geeft kusjes in mijn nek. Voordat ik een kreun voel opkomen laat ik hem stoppen en we kijken elkaar aan. Hij snapt waarom ik hem liet stoppen en kijkt om zich heen en ziet dat iedereen naar ons kijkt. ''Oja we zijn niet alleen'' mompelt hij en moet lachen. Ik moet ook lachen en ga van zijn schoot af. ''Wat kijken jullie?'' schreeuwt suga door de bus heen en iedereen moet lachen en richtte zich weer op andere dingen.

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now