9| Niet verlegen

644 30 6
                                    

Moon pov 

Ik kijk op de klok en zie dat het 12 uur is .Zal hij er al zijn? Ik pak mijn jas en schoenen en kijk nog even in de spiegel voordat ik ga. Ik voel me nerveus voor de eerste keer.Kom op Moon stel je niet aan.Ik klim via het schuurtje naar beneden en loop naar het veld.

Suga pov 

Het is 12 uur en ik ren naar het veld toe. De hele dag was ik druk bezig. S'ochtends oefenen voor het concert en s'middags had ik het concert.Een half uur geleden was het afgelopen en ik ben gelijk naar het veld gerend.Ik kom uitgeput aan bij het veld en zie moon tegen de boom aanstaan.''Moon!'' schreeuw ik en ren naar haar toe.Moon komt naar me toe en geeft me een knuffel.''Hee je bent helemaal bezweet! Wat is er gebeurd?'' vraagt ze bezorgd.''Ik kom net van het concert''. Ik ga tegen de boom aan zitten.''Oh cool! En hoe was het?''. ''Het ging wel, kom ook een keer naar ons concert'' zeg ik en kijk haar aan.''Oke is goed, lijkt me leuk''. Ze haalt een pluk haar voor mijn gezicht weg. Haar aanraking geeft me kriebels over mijn hele lichaam. 

''Waarom moest je huilen een paar dagen geleden?'' vraag ik.''Mijn oma is nog niet zo lang geleden overleden en ik heb bijna elke dag last van depressie wanneer het s'avonds word.''Ik schrik van haar antwoord en vind het zielig voor haar.Depressie is geen lolletje.Ze zucht even diep en probeert haar tranen in te houden.Ik sla een arm om haar heen en trek haar tegen me aan.Ze schrikt van mijn reactie maar ontspant al snel en legt haar hoofd op mijn borst.''Ik heb af en toe ook last van depressie'' zeg ik en Moon kijkt omhoog. Ze kijkt me aan en geeft een zwakke glimlach. Om van onderwerp te veranderen begint ze te praten.''Zit bts bij bighit?'' vraagt ze nieuwschierig.''Jupp'' zeg ik en geef haar een glimlach. ''Ik zag een paar video's van je op instagram en je bent echt goed!''.''Dankje'' zeg ik en voel me bloosen.Moon moet lachen en laat me een foto zien op haar telefoon.''En wie zijn dit?''. Ik moet lachen van de foto waar jungkook en jimin op staan met een onderkin.''Dat zijn jungkook en jimin'' zeg ik en we lachen weer.''Ik zag ook een paar foto's van je voorbij komen, je bent eigenlijk best wel hot'' zegt ze en moet lachen.''Uhmm dankje denk ik'' zeg ik. Ik kijk naar beneden en voel een hand onder mijn kin. Moon tilt mijn hoofd omhoog zodat ik haar aan kijk.''Niet weer verlegen worden hé'' . Ik ben niet verlegen. Ineens doe ik iets waarvan ik dacht dat ik dit nooit zal doen. Ik duw haar op de grond met haar polsen vast gepind op de grond.  Ik leun wat in en er zijn nog maar een paar centimeters tussen onze lippen. ''Als ik verlegen was had ik dit niet gedaan.''.




Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now