32| Ik hou van haar en wil haar niet weer kwijt raken

623 24 6
                                    

Pov suga

Ik loop de kamer binnen en leg mijn tas op de grond en doe mijn schoenen en jas uit. Vanaf morgen krijgen we eindelijk weer dans les. Ik en de jongens zijn best goed in dansen en we hebben altijd lol. Ik ben benieuwd of moon goed kan dansen. Moon is nu bij rosa. Hopelijk komt ze snel weer terug. 

-

Na een paar uur hoor ik de deur open gaan. Ik sta op van de bank en zie dat het moon is. Ik loop naar haar toe en zie een glimlach op haar gezicht verschijnen. ''Hee, was het gezellig?'' vraag ik en moon doet haar jas en schoenen uit. ''Jaa'' zegt ze blij en loopt naar de slaapkamer. Na een paar minuten komt ze terug en heeft haar pyjama aan. 

Outfit:

Ik bevries en weet niet wat ik moet zeggen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik bevries en weet niet wat ik moet zeggen. Ze is zo mooi! En die pyjama maakt haar zo sexy. Ik kan niet helder nadenken en zeg het eerste wat in me op komt. ''Zo hebben we een pyjamaparty?'' zeg ik en loop naar haar toe. Haar haar zit in een schattige losse staart. ''Als je dat wilt?'' zegt ze en kijkt me lief aan. ''Ik kleed me om'' zeg ik en loop naar de slaapkamer. Even later loop ik de slaapkamer weer uit. 

Outfit:

''Wow die pyjama staat je echt cute!'' zegt ze en loopt naar me toe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Wow die pyjama staat je echt cute!'' zegt ze en loopt naar me toe. ''Weet jij al met wie je een kamer wilt delen als we in spanje zijn?'' vraagt ze en slaat haar armen om mijn nek heen. ''Nope nog niet''. ''Ik ook niet'' zegt ze en kijkt me aan. ''Wij kunnen samen? We zitten nu ook samen op de kamer... maar als je niet wilt snap ik het hoor'' zegt moon. ''Nee ik wil heel graag'' zeg ik misschien iets te enthousiast. Ze moet lachen en geeft me een knuffel. Ik sla mij armen stevig om haar heen en knuffel terug. ''Ik ben blij dat we elkaar weer hebben gevonden'' mompelt ze zachtjes. ''Ja en anders ik wel'' zeg ik en til haar op. Ik ga op de bank zitten en met moon op mijn schoot. Ik knuffel haar weer en ze knuffelt me terug. We hebben elkaar zo erg gemist en dit maakt alles weer goed. Even vergeten we alles en laten elkaar een paar minuten niet los. Moon ruikt zo lekker en is zo knuffelbaar. Alles aan haar is perfect. Ik snap niet hoe ik zo gemeen kon doen toen we elkaar weer voor het eerst zagen. Ik hou van haar en wil haar niet weer kwijtraken. 


Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now