41| Never have i ever

502 20 1
                                    

Pov moon

Ik word wakker en draai me om. Suga zit op zijn telefoon en kijkt mijn kant op wanneer hij hoorde dat ik wakker ben. ''Hee bubbel'' zeg ik en suga moet lachen en legt zijn telefoon weg en komt overeind zitten. ''Nieuwe bijnaam voor me?''. Ik knik en kom op zijn schoot zitten. Ik omhels hem en hij doet het terug en zo zitten we dan een paar minuten lang. ''Kom we gaan ons omkleden en ontbijten'' zeg ik en we gaan uit bed en kleden ons om.

Pov suga

We zijn klaar met ontbijten en iedereen is nu buiten. Sommige zwemmen in het zwembad en sommige liggen in de zon. Ik en moon liggen op het grasveld naast het gebouw en luisteren samen naar muziek. ''Dit is tot nu toe het leukste wat ik heb mee gemaakt'' zegt moon en knuffelt me. Ik kijk haar aan en aai over haar wang. ''Vooral met jou'' zegt ze en drukt haar lippen op de mijne. Ik moet lachen en zoen terug.


Pov Moon

Het is een paar uur later en iedereen zit in een kring en midden in staat de Barbecue. Iedereen kletst met elkaar en we hebben het over alles wat er is gebeurd de dagen dat we hier op vakantie zijn. Na een paar minuten is iedereen uitgegeten. ''Oké iedereen, jullie hebben nu vrije tijd. De docenten gaan slapen en voor deze ene keer omdat het de laatste dag is hier mogen jullie alcohol drinken. Iedereen juicht en sommige rennen naar binnen om wijn en bier te pakken. Ik en suga kijken elkaar aan alsof wij de enigste normale hier zijn. Suga zijn aandacht is al snel op iemand anders gericht die onze kant oploopt. Mark. Suga kijkt hem aan met een dode blik. Ik pak suga zijn hand en knijp er zachtjes in als teken dat hij rustig moet blijven. ''Hee moon mag ik je een wijntje inschenken'' zegt mark en wil de wijn fles openen. ''Ik doe het wel als ze wilt'' zegt suga en wilt opstaan maar ik hou hem tegen. ''Nee sorry mark nu niet'' zeg ik en mark geeft me een slappe glimlach en loopt weg. ''Sukkel'' mompelt suga en knakt zijn vingers. Ik moet lachen en kom op zijn schoot. ''Rustig aan babe''. Suga kijkt me aan en grijnst. ''Zins wanneer noem je me zo''. ''Zins nu'' zeg ik en aai over zijn wang. ''Zullen we naar onze kamer ? Ik heb niet zo veel zin in iedereen nu... op dit moment wil ik alleen met jou zijn'' zeg ik en suga geeft me een warme glimlach. ''Graag'' zegt suga en staat op. Ik klim op zijn rug en we lopen naar de kamer toe.

Pov Suga

We kijken een film en hebben een fles wijn tussen ons in. Na een paar minuten is de film afgelopen en de fles wijn is leeg. Moon doet de tv uit en loopt ergens heen. Ik heb geen idee waarheen. Ik pak mijn telefoon en scroll wat door de media heen. Ineens word ik door een kussen op mijn hoofd geslagen en draai me om . Moon springt blij op de bank naast me en danst. Moon is super dronken zo te zien. Niet dat ik niet dronken ben maar ik kan er wat beter tegen dan moon. Ze merkt dat ik naar haar kijk en glimlacht. Ik schut lachend mijn hoofd en sta op. ''Waar heb ik dat aan te danken?'' zeg ik en moon kijkt me onschuldig aan. ''Voor het altijd zo lekker zijn'' zegt ze lachend en rent naar het bed. Ik moet lachen en ren achter haar aan. Net voor dat ze op het bed kan springen sla ik mijn armen van achteren om haar heen en ze draait zich om. ''Wat dacht je van een spel?'' vraag ik en grijns. ''MMh wat voor?''. ''Never have i ever met schotjes sterke wijn''. ''Oke lets go'' zegt ze en pakt 2 kleine schot glasjes en een fles wijn. We beginnen en zitten tegen over elkaar op bed. ''Als je never hebt moet je een kledingstuk uit doen, en heb je ever dan moeten we een schotje drinken'' zeg ik en moon schenkt de schotjes in. 

''Never have i ever iets duurs gestolen'' vraag ik en moon drinkt niet. Ik drink een schotje achterover en kijk moon aan. Ze doet haar shirt uit en gooit het op de grond. Ze heeft een zwarte bh aan. Ik vind die kleur het mooiste bij haar staan. ''Never have i ever gelogen tegen een beste vriend'' zegt moon en we drinken allebei een schotje. We gaan veder en na een tijdje zitten we allebei in onze ondergoed. Moon zit me te plagen en kijkt me uitdagend aan. Ze komt op mijn schoot zitten en begint me te zoenen. Ze beweegt haar heupen mee in de zoen en ik voel mijn vriend daar beneden al groeien. Ik doe haar bh los en gooi hem op de grond en kus haar nek. Ze doet haar slipje uit en friemelt aan mijn boxer. Ik pak haar handen vast en begin haar te zoenen en laat haar achterover vallen waardoor ik boven haar hang. Ik doe mijn boxer uit en pin haar handen naast haar hoofd en bijt zachtjes in haar onderlip en daarna zoenen we weer. De zoen is intens en vol met verlangen. Moon komt overeind en ik kijk haar vragend aan. Ze gaat van het bed en pakt mijn hand. ''Wat gaan we doen?'' vraag ik en moon loopt richting de deur. ''Iets wat we nooit hebben gedaan'' zegt ze en opent de deur. ''Iedereen ligt toch te slapen''  ze streelt met haar hand over mijn sixpack. Ze rent de gang door naar buiten en ik ren achter haar aan. Nog steeds naakt maar het boeit ons niks. Ze springt het zwembad in en ik duik er ook in. Ik kom weer boven water en sla mijn armen om haar middel heen. Ze slaat haar benen om mijn middel heen en ik druk haar tegen de zwembad rand aan. Ze zoent me en niet veel later vechten onze tongen over wie de leiding krijgt. ''Zullen we het hier doen?'' fluistert moon in mijn oor en streelt met haar hand over mijn sixpack en gaat steeds meer naar beneden. ''Hell yes, waarom ook niet'' fluister ik in haar oor en ik merk dat ze kippenvel krijgt van mijn stem. Ze heeft me helemaal in haar macht. Ze grijnst en drukt haar lippen weer op de mijne. Ik leun in en druk haar nog harder tegen de rand aan. Kreunen verlaten onze monden en we genieten van elkaar, dit moment blijkt uren te duren en we komen allebei klaar. Met onze hoofden tegen elkaar komen we tot adem. We moeten lachen en knuffelen elkaar. ''Dit was geweldig'' zeg ik en moon geeft me een kus op mijn wang. ''Dat was het zeker.''

We lopen weer zachtjes naar onze kamer en moeten daarna heel hard lachen. Wie gaan er nou zo laat nog naakt rondlopen. Wij dus. We gaan in bed liggen en ik sla mijn armen om moon heen. ''Ik hou zo veel van je'' zeg ik en druk een kus op haar voorhoofd. ''Ik ook van jou'' zegt moon en we vallen langzaam in slaap.


Hee ik heb lang niet geplaatst sorry...ik had het zo druk met school en werk.. Maar hier weer een nieuw deel haha. EN OMG 1,2 K LEZERS!  

LOVE U ALL X

LOVE U ALL X

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now