13| Geschrokken van een spin

619 27 3
                                    

Suga pov

Ik vertel de jongens alles en ze kijken me allemaal met een wenkbrauw omhoog. ''Kunnen jullie niet zo eng doen?'' snauw ik. Ze moeten lachen en jungkook klopt op mijn schouder. ''Moet jij Moon niet terug appen?'' . Oja. Ik pak snel mijn telefoon en app haar terug.

Suga: Ja hoor en je moeder dan?

Moon: Oh haha, maak je daar maar geen zorgen om.. Kom via het schuurtje omhoog :) Vanaf daar kan je via mijn raam mijn kamer inkomen.

Suga: Oh bad girl!

Moon: Hahaha, kom nou maar.. ik verveel me :(

Suga: Jajaja, on my way!

Ik stuur nog een foto en sta op om mijn jas te pakken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik stuur nog een foto en sta op om mijn jas te pakken. ''Zozo jij hebt haast!'' zegt namjoon en ik negeer hem en loop gelijk naar buiten.


Moon pov

Ik bekijk de foto en moet lachen. Waarom steeds een foto haha. Hij is gelijk offline gegaan. Ik loop alvast naar mijn raam en zet hem alvast open. Ik loop snel naar beneden en pak wat chips en cola. ''Zozo is dat niet teveel?'' vraagt Luke die ineens verschijnt uit de woonkamer. ''Nee ik heb gewoon honger''. Ik loop snel weer naar boven en kom weer mijn kamer in en doe de deur op slot voor de zekerheid. Als ik me omdraai schrik ik me kapot van iemand die op mijn bed zit. ''Aaaah!'' schreeuw ik en word snel weer rustig als ik zie dat het suga is. ''Ssst ik ben het rustig'' zegt hij en komt naar me toe lopen. ''Moon? Gaat het goed daar?'' hoor ik Luke roepen vanuit de andere kant van de deur. Ik leg mijn vinger op mijn lippen als teken dat suga stil moet zijn en hij knikt. ''Ja! Ik schrok van een spin!''. Ik hoor Luke zuchten en daarna hoor ik voetstappen op de trap die langzaam zachter worden. Ik zucht van opluchting en leg het eten en drinken op mijn bed. ''Wil je me nooit meer zo laten schrikken?'' zeg ik half lachend maar boos tegen suga. ''Ik moest van jou hier komen... maar ik wil ook wel weer weg gaan hoor'' zegt hij en loopt naar het raam. Ik pak hem bij zijn arm en trek hem terug. ''Nee niet gaan please!''. Suga geeft me een glimlach en kijkt naar mijn hand die zijn arm nog steeds vast heeft. Ik laat hem snel los en ga op mijn bed zitten. ''Netflix?''. Suga knikt en komt naast me zitten. Ik zet mijn tv aan en start netflix op. 

Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now