16| Ik vind hem leuk maar alsnog gedraag ik me als een trut.

618 27 0
                                    

Moon pov

''Suga nee!''. Ik ruk me los en sta op. ''Dit is fout'' zeg ik en suga kijkt me geschrokken aan. ''Ik wil dit niet, ik ken je nog maar net en ik dacht dat we vrienden waren. Sorry ik had je niet terug moeten zoenen''. Suga kijkt me gebroken aan en zucht. ''Dan dacht ik het verkeerd sorry, ik dacht dat je me leuk vond....''. Hij zucht en kijkt verdrietig naar beneden. ''Ik deed zonet raar omdat ik een uh stijve kreeg''. Ik schrik en stap naar achter. ''WAT!''. ''Niet met opzet, onder de film bewoog je zo veel dat het gewoon automatisch ging en.. ik vind je uh leuk''. Het duurt even voordat het tot me door dringt. ''Sorry ik had het niet moeten doen''. Suga geeft me een glimlach en kijkt daarna weer naar beneden. ''Het is jouw schuld niet, jij kon het niet weten.''. ''Het is misschien beter als ik ga'' zegt suga en staat op. Hij geeft me nog een glimlach en klimt daarna uit het raam. Als hij weg is laat ik me vallen op bed. Ik streel met mijn vingers over mijn lip heen. ''Gebeurde dat nou echt?, waarom reageerde ik zo? Ik vind hem leuk maar alsnog gedraag ik me als een trut. 

Suga pov

Ik loop naar het bighit gebouw en baal. Ik had het niet moeten doen. Misschien heb ik alles verpest!. De jongens mogen me niet droevig zien. Ik loop binnen en ga gelijk naar mijn studio en doe de deur opslot, ik laat me vallen op de bank en zucht. Er klopt iemand op de deur. ''Suga? Alles goed?''. Het is Jungkook. ''Ja'' zeg ik snel en hoor daarna niks meer. Heb ik het echt verpest tussen Moon en mij?. Ik haat het toe te geven maar ik voel me gebroken. Tranen stromen over mijn wangen heen. Vroeger was ik nooit zo, Moon heeft me echt veranderd. Ik ben emotioneler geworden.


ff een emotioneel stukje.

Heeft iemand nog ideeën voor nieuwe verhalen ? Dan hoor ik het graag. 

:) 

:) 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Nights ~ Bts Suga - NL-Where stories live. Discover now