11| Bezorgd

628 29 6
                                    

Suga pov

Ik word wakker en voel iemand naast me. Oja moon. We zijn gisteren waarschijnlijk in slaap gevallen. Ze ligt met haar hoofd op mijn schouder en glimlacht in haar slaap. Ze is zo mooi!. Ik streel met mijn duim over haar wang en haal een pluk haar voor haar gezicht weg. Vervolgens gaat haar telefoon af en ze word langzaam wakker. Ze mompelt wat en komt overeind zitten en kriebelt aan haar hoofd. ''Waar ben ik?''. ''Bij mij'' zeg ik en ze kijkt geschrokken mijn kant op. ''Oja we zijn gister vast in slaap gevallen'' zegt ze en pakt haar telefoon en neemt op. ''Hey mam''. Ze kijkt me nog even aan en staat op. Ik kan niet veel horen van wat haar moeder zegt maar volgens mij is ze erg ongerust. ''Jaja ik ben in orde mam! Ik kom nu naar huis''. Moon hangt op en kijkt mijn kant weer op. ''Sorry ik moet gaan''. ''Maakt niet uit, ik app je nog'' zeg ik en we geven elkaar een knuffel en nemen afscheid.

Moon pov

Ik loop naar huis en wanneer ik aan kom zie ik mijn moeder al bij de deur opening staan. ''MOON!''. O nee daar komt het hoor. ''Waar in godsnaam was je? Weet je wel hoe bezorgd we waren!'' Schreeuwt ze en opent boos de deur. Ik loop naar binnen en hang mijn jas op en doe mijn schoenen uit. Moet ik zeggen dat ik bij Yoongi was? Zou ze het raar vinden dat ik ineens met een jongen om ga?. ''Moon! ik vroeg je wat''. Ik zucht. ''Ik uhh''. Ik moet iets verzinnen.... ''Ik was bij een goeie vriendin'' lieg ik. ''Midden in de nacht?'', ze kijkt me verward aan. ''Ja dat hadden we afgesproken'' zeg ik en loop naar boven. Ik hoor mijn moeder nog schreeuwen, '' deze keer vergeef ik het je maar waag het niet weer te doen zonder me er van op de hoogte te houden!''. Ik loop mijn kamer binnen en ga op bed liggen als ik ineens een appje krijg van iemand. Het is een onbekend nummer.

Onbekend:  Hey moon :))

Wie is dit? 

Moon: Hey, wie is dit?

Ik app terug en leg mijn telefoon weg en ga naar beneden om wat eten en drinken te pakken. Als ik na 10 minuten terug kom zie ik dat diegene weer wat heeft gestuurd en dit keer een foto. Ik klik op de melding. Ondertussen begin ik aan mijn donut.


Onbekend:

Oja Yoongi

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Oja Yoongi.. Ik had hem mijn nummer gegeven. Ik bekijk de foto nog en stuur daarna wat terug.

Moon: Ohja, heeey Yoongi :))

Suga: Hehe, alles goed?

Moon: Uhm ja nog wel en met jou?

Suga: Goed, was je moeder nog boos?

Moon: Ugh ja... Maarja alles is weer goed nu.

Suga: Mooii, vanavond weer?

Moon: Tuurlijkk!

Suga: :))

Ik leg mijn telefoon weg en pak mijn huiswerk. Ik zucht en begin.




Nights ~ Bts Suga - NL-Onde histórias criam vida. Descubra agora