✅47✅

168 12 2
                                    

James pov

Ik hoor ze praten. Ik hoor hoe die Damon haar geruststelt. Hoe ik dat niet kon en hij wel. Ik haat het. Ik haat hem. We zijn een paar weken verder en Soph gaat alleen maar achteruit. Ik weet nu eindelijk wat die Eleanor is en dat bracht me op een ondoordacht idee. Dat is de enige reden dat ik het nog niet heb voorgesteld. Wat als het haar in gevaar brengt? 

Ik loop richting de woonkamer. Ik kan niet langer naar die twee luisteren. Ondertussen probeer ik mijn gedachtes op orde te brengen, wat gruwelijk mislukt want zodra ik de woonkamer in kom zie ik Edward met een schuin oog naar me kijken. Fijn.  Het is een vreselijk idee, ik snap niet eens waarom ze het zouden overwegen. 'Ze gaat sowieso dood. Waarom zouden we het risico niet nemen?' Zegt Edward en direct kijkt iedereen op. Als het niet werkt vermoorden we haar eerder. 'Dus jij wilt het risico niet nemen?' Zegt hij een beetje verontwaardigd. 'Hoe weet je dit überhaupt?' Ik heb me ingelezen. Overal in Amerika zijn dingen te vinden over de Originals en zo. En als het waar is wat ze zeggen, dan zou het in theorie mogelijk moeten zijn. 'Ja, dus laten we het proberen.' En als het niet werkt? 'Dan hebben we het in ieder geval geprobeerd.' 

'Kan iemand me vertellen waar jullie over praten?' Vraagt Rosalie verward. 'Het is uitgesloten.' Zeg ik op hetzelfde moment dat Edward zegt: 'Een plan om Sophia beter te maken.' Ik kijk hem dodelijk aan. 'Wat?' Vraagt iedereen in koor. 'Nou, El is in theorie een Original, toch?' Zegt Edward als ik niet begin te praten. 'Een Original hybrid, samen met die andere dude, toch?' Eleanor knikt verward. 'Ik snap niet waar je naar toe wilt.' Zegt Reece verward. 'Ze zeggen..-' Zucht ik toch maar. 'Dat de original hybrid een weerwolf beet kan genezen..' Eleanors ogen worden groot. 'Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben!' 'Het is uitgesloten.' Zeg ik en de rest kijkt me met grote ogen aan. 

'Wat?!' Ik draai naar de deur en zie een Sophia die ondersteunt wordt door die Damon dude. 'Waarom is het uitgesloten?' Vraagt ze gebroken. 'We hebben een kans om..-' Ze grijpt naar haar borst en kreunt. 'Ik kan toch geen hoop krijgen! Wat als het mislukt en dan ga je dood. Dan komt het drie keer zo hard aan.' 'Ik wil het doen.' Zegt ze vastbesloten. 'Maar..-' 'Het maakt me niet uit of het drie keer harder aan komt. Ik heb een kans om te leven en die gaan we niet laten schieten.' 'Soph denk hier nou over na.' 'Ik ga het doen.' Zegt ze scherp. 'Soph..-' 'Try to stop me Potter.' Zegt ze kil en ik schiet een beetje achteruit. Haar gezicht verandert en voor het eerst voel ik iets van angst. Dan gaat alles heel snel. Ze wankelt even en verliest haar evenwicht. Direct vangt die Damon haar op. 'Wij gaan weer terug naar bed schoonheid.' Zegt hij zacht en hij draait om en loopt weer naar boven. 

Ik bal mijn vuisten en ga zitten. Die klootzak moet van haar af blijven. Het ging zo goed tussen ons tot dat zij kwamen. 'James, word rustig.' Zegt Edward voorzichtig. Maar ik luister niet naar hem. Ze gaan het doen en als het niet werkt dan is ze er geweest. Ik kan haar niet verliezen. En dan nu met die Damon. Ugh ik haar hem. Ik haat het dat hij haar rustig kan krijgen en ik niet. Ik haat het dat zij iets delen en ik daar buiten sta. Ik haat het dat hij bij haar in bed kan liggen zonder opgegeten te worden. Ik haat het überhaupt dat hij in hetzelfde bed ligt als haar. 'Ik ga even een luchtje scheppen.' Zeg ik en ik sta op en loop naar buiten

*

Later die middag zie ik Eleanor met een groot mes lopen en een glas. Ze gaan dit doen, ze gaan dit echt doen. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. In theorie kan er niks fout gaan, maar in theorie kan er wel vaker niks mis gaan. We praten nu over een situatie van leven op dood.

Opeens lijkt er iets te zijn verandert. Ik kijk naar het huis en iedereen schiet heen en weer. Shit het zou toch niet.... Het is nu bijna 6 maanden nadat ze gebeten was. Zou het nu haar hart hebben bereikt? 'James! Je moet nu naar binnen komen!' Roept Alice en dan schiet ze weer naar binnen. Ik ren gauw achter haar aan en ren direct naar boven, waar Carlisle een soort dokterskamer heeft gemaakt. Sophia ligt midden in de kamer op een wit bed. Af en toe komt haar borst omhoog en dan begint de hartmonitor harder te piepen. 'Ze gaat in een shock.' Zegt Ace en direct schiet Carlisle heen en weer. 'Roep Nora. Zeg dat we niet meer kunnen wachten!' Zegt Rosalie die 1 van Sophia's handen vast heeft. De andere wordt vast gehouden door... oh wacht, je raad het al. Damon. Ik knars even met mijn tanden. Okay, we hebben hier geen tijd voor.

'Carlisle! We raken haar kwijt.' Roept Melody nu in paniek. 'James! Roep Nora! Nu!' Roept Rosalie boos en ze draait zich daarna weer naar Sophia. Ik draai me om en ren naar beneden. 'Eleanor! Eleanor! Rosalie zegt dat jullie niet langer kunnen wachten! Je wordt boven verwacht.' 'Bedankt James.' Zegt ze en ze pakt het mes en schiet naar boven. Ik ren weer terug en wanneer ik aan kom zie ik hoe Eleanor zichzelf in haar hand snijdt. Haar bloed loopt langzaam in het glas en om eerlijk te zijn kan ik er bijna niet naar kijken. Als al het bloed in de beker zit duwt ze hem in Damons hand die het glas voorzichtig naar haar lippen brengt. Ik breng mijn vinger naar mijn mond en bijt op mijn nagel. Dit moet werken. Dit moet werken. Ik zie hoe het bloed haar mond in glijdt en rasperig slikt ze het door

~

Dussssss, overleeft ze het of niet? Is het Damon of James? En heeft iemand al nagedacht over Torins probleem?

Ben benieuwd!

Vergeet het sterretje niet in te kleuren :) 

I'm back people!!!

xxx Jonna

Going back againWhere stories live. Discover now