✅15✅

530 28 10
                                    

Lily's pov

Ik hoor de knappe man aftellen. Dan klinkt er een vreselijke schreeuw over het terrein. Arme Elody. Ik leg mijn handen op mijn oren. Maar de schreeuw blijft zich herhalen in mijn hoofd. Ik knijp mijn ogen stevig dicht en mijn wangen worden nat.

Ik voel hoe mijn tranen worden weggeveegd. Langzaam kijk ik op. Elody staat voor me. ' Elody?!' Ze knikt voorzichtig. Dan trek ik haar in een knuffel. 'Ik was zo ongerust! Gaat het Wel!' Ze knikt voorzichtig en draait zich naar het meisje naast de knappe man. 'Ness, wil je me helpen met douchen enzo?'

'Mag ik mee?' Floept James eruit. Direct daarna wordt hij knalrood. 'Ik euhm ik bedoelde het niet zo! Ik bedoel..-' 'het is goed. Gaan jullie ook mee?' Direct knikken we allemaal.

'Oh en jullie kunnen beter andere kleding aantrekken. Wacht!'

Sophia's pov

Ik trek mijn stok en richt die op het groepje. 'Induere Vestibus' nadat ik dat heb gezegd staat het groepje voor me in zijn of haar bikini. Alleen James niet. De volwassen staan een beetje dom te kijken.

'Carlisle bied jullie koffie aan terwijl wij met de kinderen naar mijn huis gaan.-' Carlisle kijkt me met een scherpe blik aan. 'Toch Carlisle?' 'Pas als jij je troep opruimt!' Hij wijst naar het bloed. Ik denk aan de bleek en pak mijn stok. 'Accio!' Het volgende moment zweeft de bleek naar buiten.

Dat toveren zonder stok kan nog weleens van pas komen, maar alleen als ik het kan beheersen.

Als ik al het bloed heb opgeruimd gooi ik er bleek overheen. 'Beter?' Carlisle knikt en wenkt de volwassenen. Ik loop samen met Renesmee richting het bos. 'Het is vijf minuten lopen.'

Na 5 minuten komen we aan bij mijn huis. Ik hoor gewoon bijna hoe alle monden achter me open vallen.

'Mooi hè?' 'Heel mooi!' 'Spring erin dan!' Zeg ik grijnzend

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

'Mooi hè?' 'Heel mooi!' 'Spring erin dan!' Zeg ik grijnzend. Direct springt iedereen erin. Behalve James, want die heeft niet de juiste kleding aan. Ik knik naar Renesmee, die haar kleding ook uittrekt en er in springt.

Er klinkt wat geritsel achter ons. 'Jullie gaan zwemmen zonder ons? Laat ons erbij!' Zegt Seth grijnzend. 'Natuurlijk mag dat, maar niet met je kleding aan.' Grijnzend trekken Quil, Paul en Seth hun shirt uit. Ik kijk naar Lily, die met een grijns Seth aan staart. En van mij mag ze, Seth is toch pas 15. Nou Ja, misschien iets ouder, maar hij ziet eruit als een super gespierde 15 jarige.

Jacob staat er lachend bij. 'Kom je ook, Jake?!' Zegt Renesmee grijnzend. Jacob laat even zijn blik over Renesmee glijden, dan trekt hij ook zijn shirt uit en springt erin.

Als iedereen in het water is, trek ik James mee. We gaan mijn huis in en lopen door naar boven. Bij mijn kamer houden we stand. Plotseling voel ik me best wel onzeker. 'Nou dit is mijn kamer!' Ik duw de deur open.

(Slaapkamer hierboven)

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

(Slaapkamer hierboven)

Er staat een piano in mijn kamer en ik heb een inloopkast en een eigen badkamer.

'Dit is erg mooi!' Ik bloos een beetje. 'Dankje' Zeg ik blozend.

Ik wil doorlopen naar mijn badkamer, als ik iets bedenk. 'James, hou je echt van me?' Zeg ik terwijl ik me omdraai. Hij kijkt me blozend aan. 'Dat hoorde Je?' 'Ja ik hoorde het. Is het waar?' 'Waarom liep jij weg na onze kus?'

Ik kijk hem even aan. 'Je beantwoord een vraag met een vraag.' Zeg ik terwijl ik hem aankijk. 'Ik antwoord als jij dat ook doet!' Zegt hij geamuseerd. 'Oké, ik liep weg omdat ik zeker wist dat als ik zou blijven, dat de dooddoeners jou tegen me zouden gebruiken! Ik kon je gewoon niet in gevaar brengen.' James zet een stap dichterbij. 'Waarom zou je me zo beschermen?' 'Echt niet! Eerst jou antwoord.' Hij kijkt me aan.

'Ja ik hou van je! Dat heb ik altijd gedaan. Ik weet niet Waarom, maar ik voel me enorm aangetrokken tot je.' 'Waarom Ik?' Hij kijkt me met een veelbetekende blik aan en zet nog een stap vooruit. 'Ja ik weet het eerst jou vraag. Ik bescherm je zo, omdat ik.... omdat ik...- ik kan het niet!-' 'Soph?!' Het klinkt lief, waardoor ik breek. 'Ik hou ook van jou!'

James zet nog een stap naar voren. We staan nu bijna tegen elkaar aan. 'James, je weet dat dit niet kan. Ze komen achter je aan. En geloof me, als ze jou bedreigen, dan doe ik de spreuk. Dan herrijst Voldemort, alleen omdat ik jou wil beschermen.' 'Niemand hoeft het te weten.' Fluistert hij zachtjes. 'Maar wat als ze erachter komen?' Fluister ik ook. 'Dat doen ze niet.'

Alles in me zegt dat ik het niet moet doen. Maar ik wil het. Ik wil het zo graag.

'Weet je?' 'Wat?' Fluistert hij terug. 'Het maakt me allemaal niet meer uit.' Na die woorden druk ik mijn lippen op die van hem. Langzaam lopen we naar achteren, totdat ik met mijn rug de badkamer muur raak. 'Spring!' Fluistert hij. Ik doe wat hij zegt en dan zoenen we verder. Zijn lippen vinden zijn weg in mijn nek. Na een tijdje zet hij zijn lippen weer op die van mij.

'Fijn, nu heb ik een zuigzoen!' Fluister ik als we elkaar los laten. James grijnst en plant dan zijn lippen weer op die van mij. Op dit moment, ben ik echt gelukkig.

Renesmees pov

Een bonk laat me op kijken, en ik ben niet de enige. Alle wolfjes kijken ook op. Mijn blik gaat naar het huis, en direct speelt er een grijns om mijn lippen. Ohw Sophia-Elody Mergel-Cullen, jij krijgt met mij te maken. 'Wat was dat?' Vraagt Paul die het nog steeds niet door heeft. 'Wat was Wat?' Vragen Scorpius en Roos in koor.

Mijn grijns wordt alleen maar groter. 'Dat was niks.' Zeg ik nog steeds grijnzend. Mijn blik is gevestigd op Sophia's kamer. Paul krijgt het ook door, en hij krijgt ook een grijns.

Ik kijk in het zwembad. Albus, Roos, Hugo en Scorpius zijn een spelletje aan het spelen. Lily en Seth zijn spoorloos. Wacht Wat?

Lily's pov

'-dus zo ben ik geworden zoals ik nu ben.' Eindigt Seth zijn verhaal. 'Mag ik het zien?' Hij knikt en begint te blozen. 'Kan je even je ogen dicht doen?' Ik knik en doe ze dicht. Ik hoor een scheurend geluid en een moment later staat er een bruin, grijs en zwarte wolf voor me. 'Wauw!' Zeg Ik, en ik ga door zijn vacht.

Na een paar minuten verandert hij terug. 'Je kan het niemand vertellen! Dit is namelijk heel bijzonder.' Ik knik, 'Ik vertel het niemand!' 'Oké, top, laten we terug gaan naar de anderen.' Ik knik en pak Seth zijn hand. 'Je bent van mij, en van mij alleen'

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
Heey heey,

Ik weet het ik ben te vroeg maar even tussendoor heeft iemand het nieuwe nummer van Shawn Mendes al gezien?!💘

Holy, wat hou ik nu al van dat nummer😍

Maar omdat ik zo vrolijk ben, heb ik hier een extra deeltje!❤

Ohw btw, willen jullie nou dat Exchange {S.M} online komt?😝❤

Xxx Jonnaaa✅

Going back againDonde viven las historias. Descúbrelo ahora