Bölüm 25- Bocalıyor gibiydin

751 73 5
                                    

Hoho! Herkese merhabalar :)) Finalimize de az kaldı, ne düşünüyorsunuz ;)

Eylül

Anahtarımı kapı ardındaki tabağa atıp salona doğru yürüdüm. Uykusuz bir gece geçirdiğimden şu an tek düşüncem kendimi yatağıma atmaktı. Salona girdiğimde elindeki mısır tabağıyla televizyonumun önüne geçmiş beden koca bir yuh çekmeme neden oldu. Adımlarımı hızlandırıp tam önünde durdum ve kollarımı önümde çapraz bağladım.

"Neden gitmedin sen hala? Akşam oldu farkında mısın?" Tabaktan bir avuç mısır alıp ağzına tepiştirdi.

"Çekilir misin, filmin en heyecanlı yerindeyim şuan?" Hızlı hareketlerle gidip televizyonun fişini çektim. Kaşlarını çatıp yüzüme baktı. Üzerimdeki bakışları görmezden gelerek gidip yanına oturdum ve ayaklarımı orta sehpanın üzerine uzattım.

"Filmimin içine ettiğinin bilmem farkında mısın?" Gülümseyerek başımı salladım.

"Evimin içine ettiğinin bilmem farkında mısın?" Gülümseyerek başını salladı. Aynı yapmacık gülümsemeyle ayaklarımı kendime doğru çektim ve kanepede ona doğru döndüm. Bir kolumu koltuğun arkasına dayadım yüzümü elime yasladım. Diğer elimiyle uzatıp saçlarıyla oynamaya başladım.

"Neden hala gitmedin sen sevgili komşucuğum? Tüm gün vaktin vardı bir çilingir çağıramadın mı?" Diliyle alt dudağını ıslattı.

"Çağırdım. Ama nedense eve gitmek hiç içimden gelmedi." Çocukça sarkıttığı dudaklarına baktım. Tuhaf! Nedensiz sıcak basmaya başladı beni. Gözlerimi kapatıp kalbimin atışını hissetmeye çalıştım.

"Ne yapıyorsun?" İşaret parmağımı dudaklarına dayayıp fısıldadım.

"Şişt, sessiz ol!" Sanki biraz fazla hızlı ha? Sanki- Dudağındaki parmağımı çekip avucumu açtı ve işaret parmağımı avucumun içinde dolaştırmaya başladı. Ah bu daha da tuhaf hissettirdi. Hızla gözlerimi açıp elimi geri çekmeye çalıştım.

"N-ne yapıyorsun?" Elimi yeniden kendine doğru çekti.

"Yardımcı oluyorum, sanki biraz bocalıyor gibiydin." Alayla sırıttım.

"Ne bocalayacakmışım be? Sen benim kimin yanından geldiğimi biliyor musun?" Elimi gözünün önünde sabitleyip elimi kendi eliyle birleştirdi.

"Cık bilmiyorum. Bir erkek miydi?" Başımı salladım. "Bir şeyler yaşadığın bir erkek miydi?" Yeniden başımı salladım. "Peki, bugün bir şeyler yaşadınız mı?" Yaşadık mı? Beni öptüğünde ne hissettim ki? Çalıştım, anlamaya çalıştım ama... Eksikti? Yine de biz bugün bir şeyler yaşamış sayılır mıyız? Beni öpmüş olması bir şey kategorisine girer mi? Yeniden başımı salladım. Derin bir nefes aldı. "Ne yaşadığınızı gerçekten merak etmiyorum ama cevap ver. Onunlayken de ellerin bu kadar terledi mi?" Hızla elimi kendime çektim. Gülerek hatta ve hatta kahkaha atarak başını arkaya dayadı.

"Ah çok hoşuma gitti, bu kadar bocalamış olman. Cidden bu kadar çabuk beklemiyordum." Sinirle dişlerimi birbirine bastırdım.

"Ne saçmalıyorsun?"

"Bu sabah onu tercih etmiştin. Bir mesajına koşup gittin. Ama pişman oldun değil mi, beni o halde bırakıp gittiğine?"

Alayla nefesimi verip ağzımı açtım. Ne söyleyebilirim ki? Ne cevap verebilirim ben bu herife? O sinir bozucu gülümsemesini yüzünden silip başını bana doğru döndürdü.

"İstersen devam edebiliriz. Ama bunun için biraz yalvarman gerek." Zorla yutkunarak fısıldadım.

"Defol evimden." Omuzlarını silkip ayağa kalktı.

"Bu son teklifimdi. Bir kere daha asla böyle karşına çıkmayacağım." Bana doğru dönüp eğilerek yüzüne yüzüme yaklaştırdı ve nefesini yüzüme vererek konuştu.

"Altın fırsatı kaçırdın."

"Emin ol sende." Gözlerini gözlerimden hiç ayırmadan fısıldadı.

"Tahmin edebiliyorum. İşte o yüzden bu kadar çok istiyorum." Dudaklarıma kısa bir öpücük kondurup geri çekildi.

"Görüşürüz sevgili komşucuğum." Kapıdan çıktığında başımı koltuğun ardına dayadım. Bu da neydi şimdi? Ben hiçbir zaman bu tür şeylere hayatımda yer vermedim. Her zaman şu intikam işini ve Yamaçı daha önde tuttum. Ama şimdi hissettiklerim... Ben şimdiye kadar hiçbir şey yaşamamış olsak da eğer biriyle yaşayacaksam bu kişinin Deniz olacağını düşünürdüm. Bu zamana kadar hep ona karşı bir şeyler hissettiğimi düşünmüştüm. Eğer öyleyse kalbim neden bugün bana ihanet etti? Neden başkası için attı?

Elimi kalbime götürüp derin bir nefes aldım. Neden bir başkası için atmaya devam ediyor?

BÖLÜM SONU

Elini Tutabilir Miyim?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin