Odchádzam

3.2K 111 4
                                    

Dva týždne. Presne toľko uplynulo odvtedy, čo sa mi Sebastián vyhýba. Neexistujú medzi nami žiadne dotyky a mňa to ničí.

Mám pocit, že mi niečo tají a nie len on. Eliot má už pätnásť a je čím ďalej tým viac vyspelejší. No drží s otcom. Vidím však v jeho očiach ľútostivý pohľad.

Zack sa správa divne a aj Dylan. Vždy, keď sa chcem porozprávať, nájdu si výhovorku. Som zničená. Ani nepamätám kedy som sa cítila takto na dne.

Možno vtedy, keď ma uniesol ten šialenec a držal v chatke. Vlastne ani to nebolo také zlé ako toto. Poriadne ani nejem, pretože ma to ubíja.

Ani si nepamätám, kedy ma Seb pobozkal, či pohladil. Eliot tiež za mnou neprišiel. Jediná Kate bola so mnou, no mala som pocit, že aj tá vedela niečo, čo ja nie.

A práve preto som musela konať.

,, Sebastián! Dva týždne sa mi vyhýbaš. Ledva so mnou prehovoríš! A to nie len ty! Vy všetci!

Kurva čo sa tu deje?! Všetci niečo tajíte. Eliotovi na očiach vidno ľútosť. Tak mi láskavo vysvetlite, prečo ste takíto? " vrazila som do pracovne a rozkrikovala sa.

,, Upokoj sa Elizabeth!" skríkol Zack.

,,Nie. Už stačilo. " šepla som.

,, Už to viac nezvládam. Odchádzam Sebastián." šepla som so slzami.

,, Otec nedovoľ, aby odišla. Miluješ ju viac než čokoľvek iné. Ak jej to nepovieš ty, poviem jej to ja." skríkol Eliot až mnou trhlo.  Tak veľmi sa podobal na Seba.

,, Nechaj." šepol Seb. Vyzeral byť vyčerpaný. Mal obrovské kruhy pod očami a zdalo sa mi, že pochudol.

,, Lily. " pohladil ma po líci a na čelo mi dal bozk. Tak veľmi mi to chýbalo.

Vzal ma za ruku a ťahal nás do našej spálne. Zavrel dvere, na ktoré má okamžite pritlačil. Dravo sa mi prilepil na pery.

,, Už to viac nedokážem. Nemôžem. Tak ma to kurva mrzí! Myslel som si, že keď sa od teba budem držať ďalej ochránim ťa, ale ešte viac som ti ublížil. Ničilo ma to.

Jeden mafiánsky spolok sa mi vyhrážal a chce bojovať. Chce získať moje postavenie. Háčik je v tom, že sa mi vyhrážal tebou kvôli tomu, že tvoja matka na teba prepísala peniaze a moc.

Povedal som mu, že ty už tie peniaze a ani moc nemáš, no aj tak si myslia, že je v tebe viac. "  pozrel sa mi do očí a čakal na moju odpoveď. Pravdupovediac, tušila som, že niečo takéto sa stane.

,, Už nikdy sa mi nevyhýbajte!"  sykla som a prisala sa mu na pery. Nerozmýšľala som nad jeho slovami, čo mi povedal. Chcela som ho práve tu a teraz. On na tom bol rovnako. Obaja sme po sebe túžili.

Týmto sa naša láska ešte viac upevnila. Nemám namysli sex, ale ďalšiu prekážku, ktorá nám prišla do života. Viem, že to nevzdám a budem tu pre neho rovnako ako aj on pre mňa.

Dalo by sa povedať, že tento moment bol čerešničkou na torte. Tou, ktorá mi celé dva týždne chýbala.

Naše nahé spotené telá sa obtierali jedno o druhé. Všetko bolo také intenzívne ako po prvýkrát.

A práve preto sme sa objala ocitli v roji blažených pocitov a v rozkoši, ktorú sme si navzájom spôsobovali.

***

,, Lily, ostaň doma! Ani sa odtiaľto nepohni, jasné?! " zavrčal na mňa Seb, pretože sa všetci ponáhľali do jedného skladu. Vedela som, kde to je, pretože som tak kedysi chodievala. Nikdy by nenapadlo, že sa tam môžu ukrývať mafiáni.

Všetci vychádzali z domu ozbrojení a zásobovaní zbraňami. Mala som však blbý pocit. Síce som sľúbila Sebastiánovi, že ostanem doma, niekde vo mne som cítila, že to poruším.

Aj keď som sa nechcela zapájať do mafiánskych akcií, táto ma nesmierne lákala.

Moje telo však pohlcoval obrovský strach.
Strach o tých najbližších.

O moju rodinu.

Tak a ešte jedna na dnes. ❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now