Bolesti

3.7K 133 4
                                    

,, Okamžite ju odneste ku mne do ordinácie! " skríkol Taylor a niekam bežal.

Keď sa vrátil, prišiel aj s ďalším mužom. Myslím, že sa volal Anthony, ale nie som si istý.

,, Prosím vás pán Blaun, opustite miestnosť." vyhnal ma Taylor z jeho ordinácie. So sklonenou hlavou som vošiel do bytu. Sadol som si na gauč a zložil si hlavu do dlaní. Spustili sa mi slzy, ktoré som nedokázal zastaviť.

Nikdy by som si nebol pomyslel, že budem plakať kvôli žene. Vždy som bol ja ten, ktorý lámal ženské srdcia a oni nariekali. Pochopil som, že som bol somár.

Lily je môj život. Milujem ju a bojím sa, že keď ju stratím, znovu spadnem do toho života, kde som mal ženy len na sex.

Neviem, či by som si dokázal predstaviť život bez Lily. Vlastne neviem, či by som bol schopný sa znova zamilovať. Lily bola moje všetko.

Cítil som sa pri nej sám sebou a to sa mi páčilo. Nemusel som sa pretvarovať. Poznala ma natoľko, že vždy vedela, keď mi niečo bolo. Nikdy sa mi to nepodarilo skryť. Smutne som sa pousmial.

,, Ako je na tom? Je v poriadku? " prišiel ku mne Zack a hneď za ním Dylan, Oliver a Chris. Neodpovedal som mu.

,, Chytili ho?" zachrapčal som a zdvihol hlavu.

,, Ešte nie. Ale sú mu na stope." len som prikývol a oprel sa.

,, Nedýchala. Bola bledá. Žiaden tep. " prehovoril som po chvíli.

,, Takže to znamená, že je..."

,, Neviem Chris! Taylor si ju zobral! Neviem nič kurva! " zavrčal som a postavil sa. Chcel som odísť, ale prerušil ma telefón.

,, Prosím?"

,, Máme ho Sebastián. Čo s ním máme spraviť? " spýtal sa ma Thomas.

,, Zabiť ho a odniesť telo, aby po ňom nikto nepátral." zavelil som chladným hlasom a zložil. Mobil som odhodil do kúta.

,, Sebastián ukľudni sa do čerta! To, že sa budeš nervovať, mojej sestre nepomôže! " zavrčal a ja som sa posadil.

Mal pravdu. Lenže ja som nedokázal byť kľudný. Tak veľmi som sa o ňu bál! Keď som ju držal v náručí a nehýbala sa. Pozeral som sa na to, ako umiera.

Sedeli sme a v tichosti čakali. Ubíjalo ma to, pretože som počul len tikajúce hodiny. O chvíľku sa na mojom byte roztvorili dvere a v nich stál Taylor. Netváril sa príliš nadšene.

,, Ako je na tom? Žije?! " vyletel som.

,, Upokojte sa pán Blaun. Operovali sme ju, aby sme vytiahli guľku. Našťastie nepoškodila žiadne orgány.

Ošetrili sme jej aj všetky rezné rany a bolo ich dosť. Má slabý otras mozgu. Resuscitovali sme ju, ale najskôr nereagovala.

Už sme to chceli vzdať, ale nakoniec sa prebrala. Párkrát nám však stihla ešte odísť, no teraz je stabilizovaná. Podali sme jej silné lieky, pretože mala bolesti. Môžte ju ísť pozrieť, ale nerobte príliš veľký rámus. Môže to spôsobiť zástavu srdca. " povedal a mne spadol obrovský kameň zo srdca.

,, Ďakujem." usmial som sa na neho a vyštartoval som za Lily.

Pomaly som roztvoril dvere na izbe. Na posteli ležala Lily a bola úplne bledá. Všetko mala poobväzované. Všimol som si jej dobitú tvár. Pod okom sa jej črtala fialová modrina, ktorá jej siahala až ku pere. Rozťatej pere. Videl som, že mala niečím podopretý chrbát.

,, Lily. Moja Lily. " šepol som a chytil som ju za jej chudú ruku, ktorá bola studená. Na čelo som jej venoval opatrne bozk. Neplánoval som sa od nej pohnúť.

Chvíľku tu pobudli aj ostatní, ale potom ich Taylor vyhnal. Mňa však vyhnať nedokázal. Potreboval som byť pri nej.

Lily

Cítila som obrovskú bolesť. Snažila som sa otvoriť oči, ale nešlo to. Do hlavy mi vrážala bolesť a počula som zrýchlené pípanie.

Celým telom mi prebehla ostrá bolesť. Moje oči sa ako na povel otvorili.

,, Aú, nech to prestane. Nech to skončí. " šepla som zlomeným hláskom.

,, Tíško. Zavolám Taylora." ozval sa Seb a ja som začala plakať. Tak veľmi ma bolelo celé telo. Cítila som všetky rany.

,, Zastavte to prosím! " vykríkla som.

,, Upokojte sa slečna!" povedal Taylor a pichol mi injekciu. Ešte som započula, ako hovorí niečo Sebovi a potom som upadla znovu do tmy. Nechcela som viac vidieť tmu. Vždy sa stalo niečo zlé.

***
,, Vieš Lily, nikdy som nemiloval nikoho tak, ako teba. Musíš to zvládnuť princezná. " započula som jeho slová, ktoré ma hneď prebrali. Ucítila som jeho pery na tých mojich.

Ani som si neuvedomila ako, ale spolupracovala som. Musela som bojovať aspoň kvôli Sebastiánovi. Roztvorila som oči a zahľadela sa do tých jeho. Bolo na ňom vidno, aký je utrápený. Ale hlavne bol nevyspatý. Vyzeral hrozne.

Snažila som sa ignorovať bolesť a pomaly sa posadila. Bola som rada, že už nemám také bolesti, ako keď som sa zobudila prvýkrát. Ktovie akým svinstvom ma nadopovali.

,, Tayloooooor! Tayloooooooooor! " začala som kričať a on hneď vletel do izby.

,, Čo sa deje slečna? Máte bolesti?"

,, Trochu. Ale prosím vás mohli by ste zaviesť preč Sebastiána? Dohliadnite na to, aby išiel do postele a vyspal sa. Je mi jedno, že je to váš šéf. Proste buďte na neho prísny, nech si ľahne a pospí. Ani ho za mnou nepúšťajte, kým sa nevyspí a nenaje."

,, Ale.."

,, Žiadne ale Sebastián! Môžte ísť. " usmiala som sa a Taylor už ťahal Seba preč.

Vyčítala som si, že kvôli mne nespal a určite poriadne nejedol.

No vedela som, že aj napriek všetkému, čo sa udialo, Sebastián ma neprestal hľadať a stále ma miluje. A to isté cítim aj ja k nemu.

Dokázala by som za neho položiť aj vlastný život.

Ahojte zlatíčka.❤️ Tak prinášam vám novú časť. Najskôr som mala v pláne , že Lily neprežije, ale nakoniec som vám to nespravila 😜❤️

Šťastný Silvester ľudia! ❤️❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now