Miestnosť

3.7K 117 4
                                    

Utrela som slzy a poskladala som list, ktorý som si vopchala do vrecka. Pomaly som otvorila dvere a potichu ich zavrela.

Zišla som schody a objavila som sa v obývačke. Porozhliadla som sa a povzdychla si. Zaprela som sa do gauča, ktorý som odtiahla pod okno.

Ďakujem ľuďom, ktorí vymysleli kolieska!

So skleneným stolíkom to už bolo horšie. Síce bol malý, ale aj strašne ťažký. Nechápem, čo môže byť na ňom také ťažké do jalovice!

Celá spotená som sa hodila na gauč. Chvíľku som si posedela a vybrala sa rolovať náš biely koberec. Pousmiala som sa, keď som natrafila na škvrnu.

Keď sme boli so Zackom malí, hrali sme sa s autíčkami. Pamätám si, že Zack mi raz jedno zobral a začala som ho naháňať. Keď ma to omrzelo, urazená som si sadla na gauč. Chcelo sa mi plakať.

Zack ku mne prišiel a objal ma. Vtedy som sa na neho zazubila, čo bolo pomerne dosť vtipné, keďže mi chýbalo pár zubov. Zasmial sa a postrapatil mi vlasy.

Neznášala som to a on to dobre vedel. Preto som mu vrazila do tváre vankúšom. Bláznili sme sa až kým pohár s pomarančovým džúsom neskončil na koberci.

Našťastie rodičia neboli doma, ako vždy, tak sme sa to snažili rýchlo vyčistiť. Celkom sa nám to aj podarilo. Nikdy si nikto nič nevšimol.

Usmiala som sa nad spomienkou a pokrútila som hlavou.

,, Lily? Čo to robíš? " prišiel do obývačky Zack so Sebastiánom a nechápavo na mňa začali pozerať.

,, Viete prečo ma Peter uniesol?" prestala som rolovať koberec a pozrela sa na nich.

,, Lebo to bol hajzel! Obyčajný sviniar, ktorý chcel, aby som trpel. " zavrčal Seb a ja som prekrútila oči.

,, Nie. Keď ma Alex zaviedol do jeho kancelárie, neverila som vlastným očiam, že je to práve Peter.

Povedal mi, že zabil Evelyn, no dodnes som nevedela kvôli čomu. Teraz to už viem.

Moja skutočná matka aj s otcom boli mafiáni. Najvplyvnejší mafiáni na svete. Ale na mamu nikto nemal. Keď odišla od otca, všetko prepísala na mňa, keďže si viac želala dcéru ako syna.

Všetky papiere a všetok majetok, ktorý mi patrí je pod nami.

Evelyn o tom vedela. Nikdy by mamu nesklamala, preto to schovala sem. Peter sa o tom nikdy nedozvedel. A keďže Evelyn vedela to, čo nemala, zabil ju. "  povedala som a oni na mňa ostali pozerať s otvorenými ústami.

,, Kto je Alex?" zamračila som sa. Sebastián si z celého môjho monológu zapamätal len jedno meno?

,, On ma uniesol. Aj Dylana uniesol. Pracoval pre Petera kvôli peniazom. Získaval dosť veľkú čiastku za každú službu, ktorú mu poskytol."

,, Takže ty si mafiánka? Najvplyvnejšia a najbohatšia mafiánka?" spýtal sa ma Zack. Jeho hlas mi prišiel smutný. Vedela som, že sa kvôli tomu trápil.

,, Áno, ale ja to robiť nechcem. Nechcem byť mafiánkou. Chcela by som všetko prepísať na vás dvoch. Na polovicu. Samozrejme, ak sa to bude dať.

Chcem žiť normálny život. " usmiala som sa.

,, Obávam sa, že so mnou ho mať normálny nebudeš." Seb sklonil hlavu a smutne si povzdychol.

Podišla som k nemu a palcom mu nadvihla hlavu. Jeho blonďavá ofina mu padla do očí, ktoré ma tak intenzívne pozorovali. Vpíjali sa do tých mojich.

,, Na tom mi nezáleží. Viem, že to bude ťažké a čokoľvek sa môže zmeniť. No milujem ťa Seb a na tom sa nič nezmení. Chcem svoj život stráviť po tvojom boku. Chcem byť s tebou.

Chcem, aby si pri mne cítil pocit domova, lásky a aby si vo mne videl oporu. Nikdy ťa neodpustím Seb. " venovala som mu bozk na pery.

,, Choďte sa olizovať inam!" zavrčal Zack a ja som sa zasmiala.

,, Milujem ťa princezná. " šepol mi pri uchu a mne naskočili zimomriavky. Vedela som, že sa uškrnul. Dobre vedel, ako na mňa pôsobí. Nič sa nezmenilo.

S trhaným nádychom som sa vrátila naspäť ku kobercu. Odhrnula som ho a pohľad mi zastal na padacích dverách, ktoré boli v strede obývačky.

Z hlboka som sa nadýchla a otvorila som ich. Striasla som sa, pretože ma ovial chlad.

,, Páni, tak to vyzerá zaujímavo. " šepol Zack.

,, Idem dole." povedala som a zišla po celkom strmých drevených schodoch. Objavila som sa v tme. Rukou som pošmátrala po stene. Keď som našla vypínač, okamžite som ho stačila a miestnosť sa osvetlila.

Ostala som stáť s otvorenými ústami. Miestnosť nebola veľká, no aj napriek tomu pôsobila luxusne.

Na stene bol zavesený krištáľový luster. V rohu miestnosti bol malý gauč, pred ktorým bol stolík. Pri všetkých stenách boli obrovské skrine, ktoré sa rozprestierali od podlahy po strop.

V niektorých policiach boli knihy, v iných zase papiere. V jednej skrini v spodnej polici, sa nachádzal trezor.
Všetko dopĺňal biely huňatý koberec.

Podišla som k trezoru, ktorý bol samozrejme zamknutý. Odkiaľ mám asi tak vedieť heslo?

Zamračila som sa a podišla som k vedľajšej skrini, kde sa nachádzala kopa papierov, záznamov a kartoték.

Už teraz som si bola istá, že do večera odtiaľto určite nevyjdem.

Už teraz som si bola istá, že do večera odtiaľto určite nevyjdem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ahojte zlatíčka ❤️ čo poviete na novú časť? ❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now