Porozprávaj sa s ňou

6.1K 160 5
                                    

,, Mrzí nás to, že sme ti to nepovedali." bolo prvé, čo som počula, keď som vošla do obývačky.

Sedeli tam všetci a to dokonca aj Dylan. Keď som na neho upriamila pohľad zamračila som sa.

,, Dobre." odpovedala som stroho a nahodila falošný úsmev. Chcela som si len ľahnúť do svojej postele a nič nerobiť.

Preto som sa pobrala do izby, ale zabrzdil ma môj telefón. Všetci upriamili na mňa svoj pohľad.

,, Prosím?"

,, Ahoj zlatíčko, ako sa máš? Zack už prišiel domov?" ozval sa v telefóne hlas mojej mamy a ja som zalapala po dychu. Nebolo u nej zvykom, aby volala len tak.

,, Prečo mi voláš? To si sa rovno mohla spýtať Zacka. " odvrkla som jej. Viem, nemala by som sa tak k vlastnej mame správať, ale čo by ste odomňa čakali? Stále je aj s otcom v práci a ja ju ledva vidím.

,, Okej, nevolám len tak. Vieš zlatíčko, vyzerá to tak, že tu ostaneme ešte mesiac a potom prídeme domov. Dostali sme skvelú ponuku! " nadšene mi povedala do telefónu a ja som ju zrušila.

Seriózne vážne.

,, Nabudúce si vybav, aby matka volala tebe a nie mne." odvrkla som smerom ku Zackovi a vybehla schody.

Zabuchla som dvere do izby, ktoré som zamkla. Školskú tašku som si zložila pri môj písací stolík a zvalila sa do postele. Z vrecka som si vytiahla mobil, do ktorého som zapojila slúchadlá.

Dala som si ich do uší a pospevovala si. Ani som sa nenazdala a už som bola vtiahnutá do svojich snov.

Zobudila som sa však na to, ako mnou niekto triasol. Pomaly som rozlepila oči a pohľad sa mi naskytol na vystrašeného Zacka a Sebastiána. Nechápavo som na nich pozrela.

,, Prečo máte taký vystrašený výraz? A ako ste sa dostali do mojej izby, keď dvere boli zamknuté? " opýtala som sa zmätene.

,, Že prečo?! Keď všetci odišli, išiel som za tebou, aby sme sa porozprávali! Namiesto toho som skoro od strachu ošedivel!

Musel som zavolať Sebastiána, aby mi prišiel pomôcť s dverami! Prečo si sa neozvala?!" nechápavo sa na mňa zahľadel a ja som mu rukami zašla do vlasov.

,, Zrejme som ťa vystrašila málo. Ani jedna šedina!" zasmiala som sa a periférnym videním som zazrela Sebastiána ako sa uškrnul.

Zack len odul spodnú peru a tváril sa, že je urazený.  Pokrútila som nad tým hlavou a vyšuchtala sa z postele.

Slúchadlá som položila naspäť na stôl a otvorila si skriňu. Mala som v pláne ísť za Chris.

Vybrala som si čierne dotrhané nohavice a na to tričko s nápisom I hate you. Chcela som si dať na to aj mikinu, ale nevedela som ju nájsť.

,, Kam ideš Lily? " spýtal sa ma Zack. Keď som sa pozrela smerom k nemu, sedel na mojej posteli spolu so Sebastiánom. Vyzerali ako malí chlapci, ktorí čakajú, že dostanú lízatko. Pousmiala som sa nad mojimi myšlienkami.

,, Pôjdem za Chris." povedala som a obrátila sa naspäť do skrine. Ako som tak prehrabávala moje oblečenie, narazila som na jedno tričko. Môj úsmev, ktorý mi celý čas zdobil tvár, vystriedal neutrálny výraz.

Bolo to tričko od Jasona, na ktorom bola naša spoločná fotka. Stále si pamätám ten okamih. Mala som na sebe šortky, ktoré dopĺňal čierny croptop. Moje vlasy som mala voľne rozpustené a samozrejme nesmeli chýbať slnečné okuliare.

Vtedy sme sa s Jasonom chystali na zmrzlinu. Ale ešte predtým prišiel ku mne a zozadu ma objal. Ja som si o neho oprela hlavu a on nás odfotil. O týždeň na to som mala narodeniny, na ktoré mi daroval toto tričko. Vtedy som sa do neho úplne zamilovala.

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now