Zaujímavé ráno

5.7K 158 3
                                    

Zack

,, Ďakujem Bastián. " povedal som, keď som prišiel zo sestrinej izby.

,, Zaujímalo by ma, kto bol ten muž. Muselo ju to riadne vystrašiť."

,, To by aj mňa zaujímalo. Ale najradšej by som mu zakrútil krkom. Keď si predstavím, čo všetko mohol spraviť mojej malej sestričke, tak sa mi nožík vo vrecku otvára!"

,, Upokoj sa Zack. Skúsim nejak zistiť, kto to bol, ale nedávam tomu veľké nádeje. Lily si moc toho nepamätala."  potlapkal ma Bastián po pleci a ja som prikývol. Už som bol unavený z riešenia toľkých vecí.

,, Mali by sme sa ísť vyspať. Zajtra aj tak máme školu a s horúcou hlavou nič nevyriešime. Ostaň tu na noc ak chceš. Už je dosť neskoro, aby si sa vracal domov. " prehovoril som a Bastián súhlasil. V podstate nič iné mu ani neostávalo, pretože vedel, že by som ho aj tak nepustil.

,, Zložím sa na gauči." skonštatoval a ja som prikývol. Išiel  som mu zobrať ešte nejakú deku a vankúš, aby sa mu lepšie spalo.

Popriali sme si dobrú noc a pobral som sa aj ja do ríše snov.

Sebastián

Bolo mi Lily ľúto. Chápal som ju, pretoze viem, aké to je nemať rodičov. Keď mi Zack volal, že jeho sestra ušla, okamžite som mu šiel pomôcť hľadať.

Nemohol som si pomôcť, ale svojim spôsobom mi na Lily záležalo a nechcel som, aby sa jej niečo stalo. A možno to bolo aj kvôli Zackovi.

Zack ju zbožňoval a nikdy by nedopustil, aby sa jej niečo stalo. Možno sa to prenieslo aj na mňa.

***

Ráno som sa zobudil pomerne dosť polámaný, pretože ten debil Zack má strašne nepohodlný gauč! Ledva som sa z neho vydriapal.

Keď som sa postavil, ponaťahoval som sa a snažil sa ignorovať, že ma bolí chrbát. Vošiel som do kuchyne a do pohára som si nalial vodu, ktorú som hneď aj vypil.

,, Preboha ty čo tu robíš? " vypískla Lily a mne vypadol z ruky pohár, ktorý sa hneď aj rozbil.

Ostal som však na ňu pozerať s otvorenými ústami.

Pozerala na mňa s pobaveným výrazom, ale to som si nevšímal. Skôr ma uchvátili jej krásne dlhé nohy, ktoré vynikali, pretože mala oblečené len tričko.

Vlasy mala mierne rozcuchané, čo jej pridávalo na roztomilosti. Keď som zbehol pohľadom nižšie, všimol som si, že nemá podprsenku. Bola taká sexy!

,, Už si si ma dopozeral? " uškrnula sa a ja som sa prebral z tranzu. Pokrútil som hlavou a snáď červený aj za ušami, som šiel upratať rozbitý pohár.   Stále som bol rozrušený jej prítomnosťou, preto som si nevšimol, že som sa porezal.

,, SSS au!" sykol som a črepina mi vypadla z ruky.

,, Nechaj to tak Seb. Ja to spravím. Poď ošetrím ti prst." povedala zvodným tónom a uškrnula sa.

Chytila ma za ruku a mnou prešla elektrina. Nikdy som nič také necítil, no páčilo sa mi to.

Lily mi strčila prst pod studený prúd vody, aby zmila krv. Jemne mi ho usušila a vybrala zo skrinky leukoplast, ktorý mi opatrne nalepila na prst. Bola pri tom neskutočne roztomilá, pretože sa na to sústredila ako keby mi išlo o život. Musel som sa nad ňou usmiať.

,, Ďakujem Lily. "

,, Nemáš za čo Seb." jemne sa usmiala a pomaly sa ohla, aby mohla pozbierať črepiny z pohára.

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now