Zack

7.2K 197 7
                                    

Nemohla som sa dočkať. Odvtedy ako som prišla domov, som nič iné robila, ako upratovala. Musela som sa niečím zamestnať, aby čas prešiel rýchlejšie.

Keď som nevedela, čo robiť, sadla som si na gauč a zapla telku. Ani neviem ako, ale za chvíľu už bolo jedenásť hodín a mňa premohla nervozita.

Zrazu som započula, kľúč v zámke a ja som okamžite vystrelila do chodby.  Akonáhle sa otvorili dvere a uvidela som v nich brata, vrhla som sa na neho.

Objala som ho tak pevne, že ledva dýchal. Neovládla som sa a rozplakala sa.

,, Tak veľmi si mi chýbal Zack! Tak moc! Už som si myslela, že sa ti niečo stalo! " jemne som sa odtiahla a pozrela som sa na neho.

Bol zmenený. Na tvári mal jemné strnisko a jeho havaranie vlasy mu padali do tváre. Vyzeral mužnejšie. Jeho svaly nabrali na objeme. Jeho modré očká si ma s bolesťou prezerali.

,, Lily ani si nevieš predstaviť ako ma to mrzí. Ako ma bolelo byť bez teba.  Každý deň som na teba myslel a chcel som ti zavolať, ale nemohol som.

Nemohol som riskovať, že ohrozím svoju sestričku. Nemohol som dovoliť, aby si bola v nebezpečenstve. Ale už neodídem. Už tu budem vždy pre teba Lily.

Veľmi ťa ľúbim sestrička. " usmial sa na mňa a objal ma. Tak silno, tak bratsky. Toto mi celý ten čas chýbalo.

Jeho opora, jeho slová, jeho objatia, ale hlavne pocit bezpečia. Pri ňom som sa vždy cítila v bezpečí. Bol to môj hrdina.

,, Joj pusti ma už Lily. Musím sa ísť zložiť a osprchovať. Zatiaľ nám sprav kakao ako za starých čias. Potom sa porozprávame. " venoval mi bozk do vlasov a odišiel.

Ja som s úsmevom vošla do kuchyne a  z chladničky vybrala mlieko, ktoré som naliala do dvoch hrnčekov a dala zohriať do mikrovlnky.

Keď sa mlieko ohrialo, do pohárov som pridala po dve lyžičky granka. Teplé kakao som vzala a položila do obývačky na stôl.

Ešte som išla rýchlo nájsť nejakú deku, do ktorej by sme sa zababušili. Celý ten čas som to robila s úsmevom na tvári. Bola som neskutočne šťastná.

Sadla som si na gauč a s hrnčekom v ruke som čakala na Zacka.

,, No to ti trvalo. " prekrútila som očami a zasmiala sa, keď sa zjavil v obývačke. On iba pokrútil s úškrnom hlavou a posadil sa vedľa mňa.

Ja som sa k nemu prisunula a zakryla nás.

,, Toto mi tak strašne chýbalo. Sadnúť si s tebou a rozprávať sa o všetkom. Ach Lily, strašne ma to mrzí. " smutne sa na mňa pozrel.

,,  Aj mne Zack. A kde si to vlastne bol? A čo si tam robil?"

,, Nie som si istý, či by som ti to mal povedať Lily. " pohladkal ma po líci.

,, Prosím."

,, Lily nechcem aby si sa tým trápila. "

,, Zack hovor!"

,, Ach. No tak bol som tam s jedným kamarátom, Sebastiánom. No aaa... Vieš... Riešili sme jednu vraždu.

No a zhodou náhod nás to zaviedlo k Jasonovi a k jeho mafiánskej rodine, čo nás zas priviedlo k tebe.

Jason dal zabiť jedného týpka, ktorý vraj pokazil jednu akciu. A keďže sme my na to so Sebastiánom prišli a on to zistil, vyhrážal sa mi tebou.

Preto som ti ani nevolal, ani nič, pretože by to zistil a niečo by ti spravil. Musel som s Bastiánom zamakať , pretože pýtal za to peniaze. Navyše sme mu odbachli pár mužov.

Ale rozhodli sme sa, že sa vrátime späť, pretože Sebastián je šéfom jednej mafiánskej skupiny a ja som jeho zástupca a.. No ešte je tu niečo... " dohovoril a ja som ostala sedieť s otvorenými ústami. Môj bývalý je mafián?

Nemohla som klamať, ale stále niekde hlboko vo mne som Jasona ľúbila. Zarazilo ma to. Ako mohol niekoho zabiť?

,, Č-čo ešte?"

,, Oliver aj Chris o tom vedeli. Tiež patria do našej skupiny.  A zistili sme, že Jason tu má svojho muža, ale nevieme, kto to je."

,, Čo?! Oni o tom vedeli?! Prečo mi nič nepovedali?! " postavila som sa a začala som sa prechádzať po obývačke."

,, Lily ukľudni sa. Nedovolím aby sa ti niečo stalo. Nikto z nás. A zakázal som im, povedať ti o tom. Bolo by to rizikové."  na jednej strane som ho chápala, ale na druhej som bola neskutočne naštvaná.

,, A Jason? Ako.. To už aj keď som bola s ním bol.. No.. Bol mafián?"

,, Už od plienok Lily. Ty stále k nemu niečo cítiš? "

,, Nie!" skríkla som.

,, Viem keď  klameš Lily."  povzdychla som si. Pred ním sa nedalo nič skryť. Sadla som si na gauč a hlavu si vložila do dlaní. Neubránila som sa však slzám.

,, Cítim, že ešte niekde vo mne ho ľúbim. Vždy som ho ľúbila. Ach Zack. Prečo musí byť život taký nespravodlivý? Cítila som sa s ním úžasne, milovala som ho.

Moje srdce bilo len pre neho a on ma aj napriek tomu dokázal udrieť. Nenávidím sa za to. Nenávidím sa za to, že som mu nebola dosť dobrá. "

,, Poď sem Lily." vzal ma do náručia a ja som mu plakala do trička. Nebola som schopná uveriť tomu, že Jason by bol schopný niekoho zabiť. Čo keď mi ublíži?

***

Ráno som sa zobudila s opuchnutými očami. Vyzerala som hrozne. Rýchlo som si dala sprchu a spravila zo seba človeka. No teda pokúsila som sa o to.

Obliekla som sa a zišla som dole do kuchyne.

,, Dobré ránko princezná. Odveziem ťa do školy a cestou zájdem aj do riaditeľne, aby som som mohol nastúpiť aj s Bastiánom. " hneď mi oznámil a ja som musela spracovať jeho slová.

,, Myslíš si, že ťa po tak dlhom čase prijme späť?"

,, Aj keby nie, peniaze to spravia Lily. Naše gymnázium to potrebuje.

Konečne ťa budem mať na očiach. " usmial sa na mňa a ja som prekrútila očami. Páčilo sa mi, keď ma chránil, ale niekedy to preháňal.

,, Tak poďme teda. " zavelila som a vybrala sa smerom k jeho čiernej audi.

Sadla som si na miesto spolujazdca a vyrazili sme. Za päť minút sme už stáli na školskom parkovisku vedľa nejakého červeného bmw.

,, To je Bastián." kývol k červenému autu, keď videl, kam sa pozerám. Len som prikývla a vyšla som z auta.

,, Lily! Však ma počkaj!"

,,  Po včerajšom rozhovore vážne nemám náladu sa s tebou baviť Zack. A ani s Oliverom a Chris. Najradšej by som ležala doma v posteli a nikdy z nej nevyšla." odvrkla som mu a on si povzdychol.

,, Už som si myslel, že ani neprídeš. " započula som za sebou nejaký neznámy hlas.

,, Kámo bral som Elizabeth . " uchechtol sa Zack.

,, Prečo si mi povedal Elizabeth? Nikdy si mi tak nepovedal." zamračila som sa na Zacka a on zbledol.

,, To je tá Lily?" ozval sa pravdepodobne Sebastián. Musím uznať, že bol vážne sexy. Široké ramená, svalnaté ruky a pekná tvárička.  Mal blond vlasy a výrazné lícne kosti. Zelené oči sa vpíjali do tých mojich. Môj pohľad však skĺzol aj k jeho plným perám.

,, Áno to som ja. " odfrkla som si a vražedným pohľadom som pozrela na brata.

,, Prepáč, neuvedomil som si to." brnkol mi po nose a ja som sa zazubila.

,, Zack ale nevravel si, že máš takú sexy sestru." uchechtol sa a ja som mu ukázala prostredník.

,, Ani na ňu nesiahneš! Nedovolím, aby ju zas pobláznil ďalší mafián kurva! " zašepkal, aby ho nikto nepočul.

Len sa nad tým zasmial a všetci traja sme vošli naraz do školy.

Nová časť lásky 💞Čo poviete? 🤗

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now