Prepáč mi to

3.3K 107 2
                                    

,, Som tak šťastný, že vás mám. " pobozkal ma Seb, keď sme všetci traja ležali na posteli. Eliot zaspal v jeho náručí. Musím povedať, že to bol skutočne nádherný pohľad.

,, Aj ja. Ľúbim ťa Sebastián."  šepla som a usmiala sa na moje dva najväčšie poklady.

Seb sa na mňa usmial a Eliot si chytil jeho prst. S úsmevom som zavrela oči a oprela sa o Sebastiána. Pomaly som upadla do ríše snov.

Bola som neskutočne šťastná. Nikdy by som si nebola pomyslela, že svoj život strávim po boku muža zo strednej. A tobôž nie, že budeme mať spolu syna.

Ale som rada, že som sa zaľúbila do Sebastiána a neodradilo ma to, že je mafián. Stalo sa už dosť veľa vecí, no aj napriek tomu sme spolu.

Zmenil sa on a zmenila som sa aj ja. Zo začiatku som si myslela, že ma podvedie, že nedokáže opustiť svoj starý život a zbaviť sa jednorázoviek. Teraz však viem, že som sa veľmi mýlila.

***

Ráno som sa zobudila na plač. Malý už ležal v postieľke a Seb tvrdo spal. Stavím sa, že bol určite dlho hore.

Vybrala som si Eliota z postieľky a vzala ho na ruky. Dala som mu bozk na čelo a posadila sa s ním do kresla, ktoré sa nachádzalo na opačnej strane izby.

Zvliekla som si ramienko z tielka a nakŕmila malého. Rozhodla som sa, že ho budem kŕmiť materským mliekom, keďže som ho mala aj tak veľa. Navyše je to aj výhodnejšie.

Prebalila som ho a znovu uložila do postieľky. Do pusy som mu vložila cumlík a vedľa neho som položila jeho obľúbenú plyšovú hračku. Zajaca.

Rýchlo som na seba hodila nejaké oblečenie a vybrala sa do kuchyne. Chcela som ísť spraviť raňajky, ale zabrzdil ma jeden fakt. V kuchyni za stolom sedel Zack a mal podoprenú hlavu rukami.

,, Prepáč mi to Lily. Nemal som tak na teba vybehnúť. Viem, že by som ťa nikdy nestratil a ani ty by si na mňa nezanevrela. Reagoval som príliš impulzívne, pretože som sa zamotal do nejakých sračiek.

Nemal som si to vybíjať na tebe a už tobôž nie na teba kričať. Prepáč mi. Veľmi ma to mrzí, ako som sa zachoval. " šepol a vrhol sa mi do objatia. Ani som sa nestihla spamätať a už ma silno stískal.

Oblial ma pocit obrovského šťastia. Konečne som mala pri sebe svojho brata, ktorý mi po celý ten čas chýbal. Teraz už bolo všetko dokonalé.

O pár rokov

Dnes je to už presne trinásť rokov, čo som porodila krásneho chlapčeka Eliota. So Sebastiánom sme na neho neskutočne hrdí.

Niekedy by som ich najradšej roztrhla, pretože Seb zaúča Eliota v mafii. Sebastián sa stále chová ako tínedžer, až sa nad jeho správaním niekedy musím zamyslieť.

Eliot je do mafie blázon presne ako jeho otec. Vlastne oni sú úplne rovnakí. Pripadá mi, že Eliot po mne nič nezdedil. Teda až na tie oči, ktoré má presne po mne. Inak je to presná kópia Sebastiána.

So Sebom sme sa rozhodli, že svadbu konať nebudeme, pretože je to pre nás oboch zbytočné.

Žiť môžme spolu aj bez svadby, navyše sa nič nezmení, len budeme manželia na papieri. Takto nám to funguje a všetci sú šťastní.

Zack a Eliot sú úplne zohraná dvojka. Hlavne keď sa spýta Zack Eliota, či nechce trochu poprovokovať maminu.

Ale v podstate aj v iných veciach. Eliot svojho uja zbožňuje a ja som len rada. A s Dylanom to je rovnako.

Za ten čas som si s Dylom vytvorila taký vzťah, ako nemá nikto. Je mi ako druhý brat a zároveň najlepší kamarát. A to isté platí aj o Kate. Ešte viac sme sa spoznali a ona sa nakoniec nevrátila do Londýna.

Mrzí ma však Oliver a Chris, ktorý odišli preč. Los Angeles sa im zdalo ako dobré miesto na nový život. Rozlúčili sme sa v dobrom, no aj tak to nebolo také, ako kedysi.

Už  nebolo medzi nami to najlepšie kamarátstvo. Boli sme len ľudia, ktorí sa poznajú a majú sa radi. Nič viac a nič menej.

Je zaujímavé, ako sa to všetko zmenilo.

No teraz viem, že to ani zďaleka nebolo všetko.

Taaaak už len jedna časť a epiloooooog ❤️ tento príbeh mi bude chýbať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Taaaak už len jedna časť a epiloooooog ❤️ tento príbeh mi bude chýbať. 😩❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now