Gang

3.3K 126 6
                                    

Vyletela som hore schodmi  a zabuchla som dvere na Sebovom dome a z hlboka dýchala. Následne som sa zošuchla po dverách.

Oprela som si hlavu a zadívala sa do neznáma. Cítila som, že mi začínajú tiecť slzy, ktoré sa nedali zastaviť. Nechala som to tak.

To, čo mi Jason povedal, ma poriadne zaskočilo. Navyše znovu to spravil. Znovu ma udrel! Všetko sa zmenilo. Dozvedela som sa, že v skutočnosti nie je môj nevlastný brat.

Ale len obyčajný prefíkaný hajzel, ktorý túži po peniazoch a moci. Teraz mi do seba všetko zapadá. Dostala som odpovede na svoje nezodpovedané otázky.

Najviac ma však zamrzelo, že rodičia ma nechceli. A ani Zacka. Obaja sme boli odkázaní na inú ženu, ktorá bola utláčaná svojim mužom.

,, Elie preboha, čo to máš na líci? A prečo plačeš? " postavil sa oproti mne preľaknutý Dylan.

,, Nemal som ťa nechávať samú. Kurva!" zahrešil a vzal ma na ruky. Nechcela som rozprávať. Nechcela som nič.

Jednoducho som si ruky obmotala okolo Dylana a pritúlila sa. Vedela som, že Seb bude žiarliť. Vedela som aj to, že Dylan to bude pociťovať inak.

Chcela som len cítiť oporu od kamaráta, keďže moja najlepšia kamarátka a kamarát sa na mňa vysrali.

,, Sebastián! " zakričal tak silno, že sa mu zachvela hruď. Položil ma na gauč a moje srdce sa roztiaslo. Chcela som, aby bol niekto pri mne.

,, Do šľaka, kde zas je!" počula som, ako si Dylan hundral popod nos a niekam odišiel. Znovu mi moje oči zaplavilo more sĺz.

Sebastián

,, Kurva nepočuješ, že na teba kričím?!" vtrhol mi Dylan do pracovne a so Zackom sme sa na seba nechápavo pozreli.

,, Čo je? " zavrčal som, pretože už som bol dosť podráždený.

Od rána riešim jeden mafiánsky gang, ktorý pravdepodobne pôjde na nás, aby ma dostali a potom aby dostali všetko, čo mi patrilo. Mám toho plnú hlavu. A Chris tiež, pretože vytvára rôzne plány.

,, Elieprišlasodtlačkomrukynalíci!Sedídoleaplače. Ničnepovedala. " začal rýchlo vyprávať a ja som mal problém zachytiť jeho slová.

,, Čóóó?"

,, Ach! Okamžite choď za Elie! Je dole! " skríkol a ja som okamžite vyštartoval. Klamal by som, keby poviem, že som sa nezľakol.

Zišiel som schodami a pohľad sa mi naskytol na moju Lily. Sedela na gauči a objímala si kolená. Vedel som, že plakala.

,, Láska." šepol som a ona na mňa upriamila svoje kukadlá. Zhrozil som sa, keď som uvidel jej fialový krk. Začal vo mne vrieť hnev.

Ihneď sa mi hodila do náručia a ja som ju pevne objal. Pohľadom som vyhľadal ten Zackov. Všimol som si, že tiež zatína päste rovnako ako Dylan.

Zack miloval svoju sestru. Nikdy by jej nebol ublížil a vždy chcel pre ňu len to najlepšie. Bol som rád, že sa teraz medzi nás nepletie. Vedel, že Lily sa vyrozpráva iba mne.

,, Seb. " smrkla a odtiahla sa. Zas som ju nedokázal poriadne ochrániť. Zas jej niekto ublížil kurva! Tak moc ma bolel pohľad, akým na mňa pozerala.

,, Čo sa stalo Lily?" šepol som a vzal som ju na ruky. Ona si okolo mňa obkrútila nohy a sadli sme si na gauč. Sedela na mne obkročmo a pozerala sa mi do očí. Videl som v nich lásku, ale i smútok.

,, Boli sme s Dylanom vonku a ja som chcela ísť ešte domov, aby som si k tebe priniesla pár vecí.

Lenže v obývačke bol J-j-ason. Pobozkal ma, ale ja som sa odtrhla a strelila mu facku. Povedal mi, že nie je môj nevlastný brat a že naši rodičia nás nikdy nechceli. Preto nás mala Evelyn. Sama to chcela.

On našu matku využil, aby získal majetok. " šepla mi a ja som pozorne počúval. Nezaslúžia si taký život. Nikdy som nechápal, prečo sa tým dobrým ľuďom dejú zlé veci.

,, Lily, moja Lily. A toto ti spravil tiež on?" ukázal som na jej krk a jej začali stekať po tvári slzy. Prikývla a ja som sa trhanie nadýchol.

Palcami som jej zotrel slzy a ona sa jemne usmiala. Zahrialo ma pri srdci, keď som vedel, že ten úsmev je vďaka mne.

,, Netráp sa Lily. Ja sa o neho postarám. Už sa ťa viac nedotkne. " objal som ju a ona mi dala bozk do vlasov. Snažil som sa byť pokojný, ale vrel vo mne hnev na toho hajzla.

Cítil som, ako mi prstami prešla jemne po hrudi. A ja som sa jej pozrel do očí. Vedel som, že sa trápila, ale chcela mi dať najavo, že je v poriadku. Viem, že to zvládne, pretože je silná. A ja tu budem vždy pri nej, pretože ju milujem.

Ukazovákom mi zdvihla bradu a pobozkala ma.

Vždy som miloval jej bozky.

Ahojteee. O chvíľku sa to začne rozbiehať. 🔥🔥

Inak zlatíčka, ak sa chcete niečo spýtať ohľadne mňa alebo postáv, tak kľudne mi napíšte a ja vám všetkým rada odpoviem. ❤️❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now