Pre prachy spravím všetko

3.5K 125 8
                                    

,, Vstávaj! Poďme! " zareval nejaký mužský hlas. Rýchlo som roztvorila oči a poobzerala sa.

V dverách stál nejaký muž, ktorého som nepoznala. No všimla som si, že má ryšavé vlasy.

,, To ty si uniesol Dylana." šepla som prekvapene.

,, Čo ti poviem. Pre prachy spravíš všetko. Tu máš žrať." hodil do mňa krajec chcela a zatvoril dvere.

Mne však hlavou vŕtala jedna veta dookola.

Pre prachy spravíš všetko.

On nie je ten hlavný. On len počúva rozkazy kvôli peniazom. Ale kto s ním potom manipuluje? Čo tu vlastne robím?

Kládla som si otázky, na ktoré som nevedela odpovedať. Pokrútila som hlavou a zobrala si krajec chleba.

Tešila som sa, že môj žalúdok konečne ucíti nejaké jedlo. Chlieb bol však tvrdý a suchý. Nedal sa poriadne rozhrýzť a nemala som čím zapiť. Nakoniec som to vzdala. Chytila som krajec chleba a naštvane ho šmarila do kúta.

Slzy si našli znovu cestu von a ja som zúfalo vykríkla. Cítila som sa strašne zúfalo. Chcela som len kričať a plakať. No vedela som, že mi to nepomôže, preto som sa snažila ukľudniť.

Znovu som si ľahla do postele. Ležala som na chrbte a pozerala sa na strop. Stena bola biela, no staroba spôsobila, že pomaly hnedla. Sem tam sa objavila nejaká prasklina, na ktorej bola pavučina. Našťastie som pavúka nevidela ani jedného.

Čím viac som pozerala len na jedno miesto, tým viac som si pripadala ako v blázinci. Lenže iné som nemala čo robiť. Žalúdok mi vyhrával a plakal, že v ňom nič nie je. Súcítila som s ním.

Niečo mi však napadlo. Prečo som sa ja sprostá nešla napiť do kúpeľne? Ako náhle mi to napadlo, postavila som sa a šprintovala k umývadlu.

Zatočila som kohútikom, ktorý zavŕzgal a spustila sa z neho voda. Lenže tá voda tiekla strašne pomaly. Musela som sa však napiť. Bolo mi jedno, že voda nebola čistá. Proste som to potrebovala.

,, Elizabeth! Kde si?! "  zareval mne už známy hlas.

,, V kúpeľni." šepla som, ale pochybovala som, že by ma počul.

Zrazu sa rozrazili kúpeľňové dvere a zostal v nich stáť.. no.. ryšavec.

,, Láskavo mi odpovedz, keď na teba kričím kurva! " schytil ma za vlasy a ja som vypískla. Pritiahol si ma k sebe a chytil pod krk. Zalapala som po dychu.

,, Teraz ma počúvaj dievča. Nemôžem ťa zabiť, pretože boss to tak nechce. Chce ťa zničiť sám. No aj napriek tomu mám povolené ublížiť ti, keď ma naserieš, tak si láskavo dávaj na mňa pozor dievča. " zavrčal a pustil ma. Dopadla som na zem.

Snažila som sa popadnúť dych, ale namiesto toho som sa rozkašľala. Chytila som sa za krk a sykla som. Určite tam budem mať obrovskú modrinu.

,, Mimochodom, som Alex. A prichystal sa, pretože príde za chvíľu boss. " odplul si a odišiel z izby.

Ostala som ležať na dlážke. Nevládala som sa zdvihnúť. Bolo toho na mňa veľa. Oprela som si hlavu o dlážku a privrela oči. Znovu sa mi spustili slzy. Nesnažila som sa to zastaviť.  Bolo to zbytočné.

***
,, Kam ma to vedieš? " skríkla som na ryšavca. Konečne som sa dostala von z izby. Bola by som však šťastnejšia, keby mi nikto nezviera ruku a neťahá ma po schodoch ktovie kam.

,, Nemôžeš spomaliť? Nestíham." zavrčala som, pretože ten debil išiel strašne rýchlo.

,, Kurva! Nemôžeš držať hubu?!" trhol so mnou a ja som sa potkla o schod. Spadla som a on ma aj napriek tomu ťahal ďalej. Celé telo mi brnelo od bolesti.

Alex otvoril dvere a mňa hodil dnu. Dopadla som na kolená pred nejaký stôl. Okamžite som sa postavila aj napriek bolesti, ktorá mi vystrelila do celého tela.

Moje oči však videli len stoličku, ktorá bola otočená. Všimla som si, že v nej niekto sedel.

V tomto momente sa vo mne prehnalo stádo  pocitov, no ten najsilnejší pocit bol strach. Vedela som, že sa nachádzam pred bossom nejakého mafiánske ho gangu.

Nevedela som, kde sa nachádzam, nevedela som nič. Bola som zmätená a bála som sa. Nevedela som, či má chcú zabiť alebo sa len so mnou hrať, ubližovať mi.

Bol to zvláštny pocit tu stáť. Bola som napätá, pretože som vedela, že oproti mne sedí niekto, koho poznám a kto pozná mňa. Podotýkam, že veľmi dobre.

,, Ehm. " odkašlala som si. A stolička sa začala otáčať.

Nemohla som uveriť vlastným očiam.

Čo myslíte? Kto to je?  ❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now