Si tak strašne naivná!

3.2K 130 6
                                    

,, Ahoj Beth. " povedal chrapľavo a ja som sa celá roztriasla. Aj napriek tomu, že som vedela, že Jason bol mojim nevlastným bratom, jeho hlas mi spôsoboval búrlivú vojnu pocitov. Všetky spomienky sa mi prehrali pred očami.

,, A-a-hoj. " zakoktala som sa.

,, Čo tu robíš? Ako si sa sem dostal?"

,, Som mafián Beth. Dokážem veľa vecí. " uškrnul sa a ja som sa pousmiala, keď som videla jeho úsmev. Jason mi nikdy nepovedal inak ako Beth. Páčilo sa mi to a bolo to pre mňa výnimočné.

Keď som si Jasona prezrela, vôbec sa nezmenil. Teda až na to, že jeho vlasy boli prefarbené na čierno. Teraz bol krajší, dokonca by som mohla povedať, že mužnejší.

Každá žena by sa na neho vrhla už len vďaka jeho výrazným lícnym kostiam. A to ani nevravím o jeho plných perách, ktoré sa tak dobre bozkávali.

,, Kde máš brata? Počul som, že chodíš so Sebastiánom. Je to pravda? " odrazil sa od steny a zastal pred mnou. Delilo nás od seba len pár centimetrov. Jeho ostrý, dych cítiac po mentole, som cítila na svojej tvári.

Preskakoval pohľadom medzi mojimi očami a perami.  Nakoniec sa mi zadíval intenzívne do očí. Vždy to robil a ja som nikdy nedokázala odolať. No tentokrát som ho od seba odsotila.

,, Je so Sebastiánom a áno chodím! Čo si myslíš? Že si sem na kráčaš len tak a budeš ma obťažovať? Na to rýchlo... " nestihla som dopovedať, pretože sa prilepil na moje pery.

Necítila som však nič. Iba akési popálenie. Vrazila som do neho a strelila som mu poriadnu facku.

Nemá právo ma bozkávať. Nikdy by som mu bozk neopätovala. A ani nikomu inému, pretože ja som mala všetko, čo som chcela.

,, Páni. Ty ho vážne miluješ. " zasmial sa a ja som sa zamračila.

,, O čo ti sakra ide? Snažíš sa ma tu zviesť aj napriek tomu, že si môj nevlastný brat a som zadaná?" zavrčala som na neho nahnevane. Niekde v hĺbke  som po ňom stále túžila, no ignorovala som to. Nenávidela som ho a to bolo najpodstatnejšie.

,, Beth, ty naozaj tomu veríš? Kto ti takú hlúposť povedal?" uchechtol sa.

,, Všetci. Najskôr Matt a aj môj brat so Sebom to tvrdili. Ešte aj ten právnik! Všetci okolo mňa, tak prečo by som tomu nemala veriť?" zvýšila som hlas.

,, Si tak strašne naivná. Keby si bola aspoň trochu trochu podozrievavá, tak by si zistila niečo iné.

Áno, máš pravdu, že to každý tvrdil, pretože som to tak chcel. Vedel som, že by tvoja matka prepísala na teba majetok a moc. Mala si sa podeliť rovnomerne, preto som to musel uhrať na to, že som tvoj nevlastný brat. No ty si si ja tak musela spraviť po svojom! " zavrčal a ja som na neho pozerala s otvorenými ústami.

,, No nepozeraj na mňa ako stratené teľa Beth. V skutočnosti som tvoju matku mal v moci. Nikdy som s ňou nemal nič spoločné. Moji rodičia zomreli pred pár rokmi. Bola to len cudzia ženská, ktorá mi bodla ako obeť.

Vôbec to nebolo tak ako si myslíš. Tvoja matka s otcom nezomreli, keď si bola malá. Obaja zomreli presne pred piatimi rokmi.  To bol krásny čas.

Vtedy som mal šestnásť a o tvojej matke som už vedel dosť. Celý ten čas bola pod mojim vplyvom, preto som to uhral na to, že som tvoj nevlastný brat.

Oni dvaja ťa nechceli. Evelyn sa ťa ujala dobrovoľne a po pár rokoch tvoja skutočná matka pochopila, čo spravila za chybu. Chcela sa ti ospravedlniť tým, že ti pre nechá majetok a moc. " žmurkol na mňa a znovu sa ku mne priblížil.

Bola som úplne zmätená a srdce mi bilo ako o život. Chcelo sa mi plakať a v hrdle som cítila nepríjemnú hrču.

,, Prečo si sem prišiel?" šepla som tenkým  hláskom.

,, Ách Beth. Si taká roztomilá, keď si bezmocná. " pohladkal ma po líci a ja som odhodila jeho ruku preč.

,, Vypadni z môjho domu. Vypadni mi zo života! " skríkla som a rozbehla sa preč z domu. Bolo mi jedno, že v ňom ostal a že som nezamkla. Chcela som ísť od neho čo najďalej.

,, Stoj! " zareval, ale ja som nepočúvla. Nebola som však dostatočne rýchla a on ma pevne chytil za zápästie. Sykla som od bolesti. Akonáhle som sa na neho pozrela schytala som facku a chytil ma pod krk. Cítila som, ako zatlačil a mne začínal dochádzať kyslík.

,, Opováž sa niekam odísť Elizabeth. Ešte niečo od teba potrebujem. " zavrčal a ja som ho kopla do rozkroku. Okamžite som sa rozbehla od neho preč.

Rovno k Sebastiánovi. Ignorovala som všetku bolesť, ignorovala som všetky spomienky, ktoré vyšli pri tomto incidente na povrch.

Jediné, čo som chcela bolo byť v náručí Sebastiána.

Nová časť. Čo na ňu hovoríte? ❤️🔥

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now