Nepustím ťa

3.8K 124 6
                                    

Presedela som tu celý deň. Hlavu som mala vloženú v papieroch a všetky som pozorne čítala.

Väčšinou tam bolo písané o majetku, ktorý je prepísaný na mňa. Bola som rada, keď som našla papier, ktorý slúžil ako dôkaz toho, že svoj majetok môžem prenechať niekomu inému. Dokonca sa môžem vzdať aj tejto pozície.

Všetko som pri čítaní triedila a dávala na kopu. Potom aj tak všetky papiere poputujú ku Chris.

Už mi ostávala len jedna polička, za čo som bola rada. Už som bola dosť unavená a aj hladná. Chcela som to však dokončiť.

Zobrala som si ďalšiu kopu papierov a usadila sa naspäť na gauč. Prezerala som všetko. Musela som byť pozorná, pretože som potrebovala nájsť heslo k trezoru.

***
Svojim podpisom sa utvrdzujem, že všetok majetok zanechávam svojej jedinej dcére Elizabeth Caughtovej.

Zároveň podotýkam, že s majetkom je možné manipulovať.

                                                              Caughtová
***

Papier som si položila vedľa seba. Vedela som, že budem musieť ísť za právnikom a do banky. Potešila som sa.

,, Ahoj láska. Nejdeš si už oddýchnuť? " prišiel ku mne Seb a pobozkal ma na čelo.

,, Nie. Už mám len pár papierov, tak to chcem dokončiť. Potom prídem za tebou." venovala som mu bozk na pery a usmiala sa.

Úsmev mi opätoval a mne sa rozbúchalo srdce, keď som uvidela ten jeho zamilovaný pohľad.

,, Lilyyy. Nechaj to tak." zachrapčal mi pri uchu a mne nabehli zimomriavky. Z hlboka som sa nadýchla a pokračovala som v čítaní.

,, Strašne sa mi páči, ako na na mňa reaguje tvoje telo." uškrnul sa a dal mi bozk na krk. Že bozk! On ma nimi priam obsypával a ja som mala problém sa sústrediť.

,, Seeeb. Prosím. Musím to dokončiť, potom som už tvoja." šepla som.

,, Fajn, ale nepustím ťa od seba. Budeš sedieť na mne a ja ťa budem objímať. " nestihla som nič povedať a už som sedela v jeho objatí. Len som si povzdychla a pokračovala.

***
.... Peniaze sú uložené v trezore, ktorý je pod zámkom. Tento trezor som zverila do opatery mojej najlepšej kamarátke Evelyn, ktorá ho mala za úlohu ochrániť. Zabezpečiť, aby sa nedostal do nesprávnych rúk.

Heslo: 9833 6790

***

Zverujem Elizabeth Caughtovej svoju pozíciu mafiánky.

                                                              Caughtová
***
Drahá Elizabeth.

Veci sú komplikované a mne neostáva nič iné, ako na teba zvaliť obrovské bremeno, ktoré ťa bude sprevádzať celý život.

Viem, že možno to robiť nebudeš chcieť, preto som požiadala svojho právnika, aby si mohla svoju moc na niekoho prepísať.

Odpovede ti poskytne Albert Amundssin, môj právnik.

Telefónne číslo: 0949 327 409

Dohodni si s ním stretnutie a všetko prerokuj.

***

Konečne som našla to, čo som hľadala. Heslo k trezoru. Zarazil ma však ten právnik. Budem mu musieť zavolať a dohodnúť si stretnutie. Nebola som si istá, či bude to číslo funkčné. Predsa len už ubehlo osemnásť rokov.

,, Seb, pusti ma prosím. " šepla som, pretože má celý ten čas zvieral.

,, Nie."  odpovedal jednoducho.

,, Našla som heslo k trezoru. "

,, Nepustím ťa. Celý ten čas, čo si čítala tie papiere som ťa pozoroval.

Milujem, keď sa ti na čele zjaví malá vráska, pretože ti niečo nesedí. Zbožňujem, keď sa usmeješ a v líci sa ti vytvorí malá jamka, ktorá je takmer nebadateľná, no ja som si ju aj tak všimol. Páči sa mi, ako sa ti vždy vytvoria zimomriavky, keď sa moje pery dotknú tvoje nahej pokožky.

A kurva milujem, keď ležíš podomnou a zvíjaš sa od rozkoše! Zároveň neznášam ten tvoj sklenený pohľad, keď chceš plakať, pretože nechcem, aby si bola smutná.

Nepustím ťa Lily, pretože chcem byť s tebou. V poslednom čase sme spolu vôbec neboli a ja to chcem napraviť. Chcem byť pri tebe. Chcem cítiť tvoje pery na mojich perách.

Ja neviem, čo by som robil, keby som ťa vtedy nezachránil. Možno by som stále vyzeral ako kôpka hovien a to zasrane veľká kopa!

Nevedel by som si to bez teba predstaviť. Chcem ti len týmto povedať, že ťa veľmi milujem Lily. Nikdy nechcem o teba prísť. " pevne ma stisol a ja som sa k nemu otočila.

Teraz som sedela na ňom obkročmo. Vrhla som sa mu na pery.

,, Tiež ťa veľmi milujem." zamumlala som mu do pier a silne ho objala. On ma jemne položil na gauč, ako keby sa bál, že sa rozbijem.

Usmiala som sa nad tým. Po dlhom čase sme spolu konečne prežili intímnu chvíľu. Tentokrát to však bolo iné.

Nebolo to také drsné. Bolo to pomalé a romantické. Vášeň medzi nami len tak iskrila a ja som si uvedomovala, že by som už nikoho iného nevedela milovať tak, ako Sebastiána. On tvoril pre mňa celý svet.

Telá sa nám otierali jedno o druhé. Obaja sme boli rozpálený. Vedela som, že ani Sebastián momentálne netúžil po drsnom sexe. Chcel mi dať najavo všetky jeho pocity. Chcel, aby som vedela, že ma skutočne miluje.

A ja som to vedela. Bola som pre neho všetkým presne tak ako pre mňa.

U chlapov to je totiž iné. Chcú si byť istý, že ich dievča skutočne miluje, kým sa zamilujú aj oni.  Nech mi nikto nevraví, že chlap nevie milovať. Že chlap nevydrží pri žene dlho, pretože potrebuje niečo iné.

Je to omyl. Ak sa chlap raz zamiluje do dievčaťa, je to navždy. Presne tak ako u mňa a Sebastiána.

Obaja sme boli stvorený jeden pre druhého.

Konečne som sa dokopala k novej časti! Čo na ňu vravíte? Inak už len pár časti a bude epilóg. ❤️

Jeho šéf ✓Where stories live. Discover now