XXXVI

144 16 6
                                    


イベント
EVENT

Y/N

"Gukkie, alsjeblieeeeeeeeft!!" Smeek ik mijn vriend met een hoge stem. "Ik moet daarnaartoe!" Ik klem de stof van zijn shirt steviger vast en trek hem dichter naar me toe.

Hij schrikt lichtelijk van de weinige afstand die we van elkaar hebben, maar kan het niet helpen om een glimlach te showen. "En waarom moet je daarnaartoe, Y/N?" Hij streelt lieflijk over mijn wang. "Een evenement georganiseerd door The Park Enterprise heeft toch niks met jou te maken?"

Een glinstering verschijnt in mijn ogen. "Dit keer wel!" Jeongguk's gezicht verhardt in verwarring. "Want ze gaan een campagne houden voor weeskinderen!"

Iets verzacht in Jeongguk's ogen, net alsof verdriet erin schijnt. "Je... Je wilt daar echt bij zijn?"

Ook mijn glimlach vaagt weg. "Ja?.. Er komt een introductie waar iedereen voor is uitgenodigd... En— en ik wilde gewoon de kinderen steunen die—"

"Shh," sust Jeongguk me zachtjes. Hij houdt met zijn hand mijn achterhoofd vast en duwt het voorzichtig tegen zich aan, in een omhelzing. "Ik... begrijp het, Y/N."

Ik glimlach breed en versterk de knuffel tussen ons. Ik hoor hem hard brullen van het lachen en voel zijn hoofd schudden. "Dank je, Gukkie!"

Hij plant een kusje in mijn haren en knijpt me dan in mijn wangen. "Je bent te schattig."

Ik knipoog plagerig. "Moet er gebruik van maken!"

Opnieuw schudt hij zijn hoofd, grinnikend. "Hoe laat begint het? Dan breng ik je wel."

Mijn glimlach dropt. "Kom je niet mee?" Vraag ik met een zachte stem.

Hij kantelt zijn hoofd en duwt zijn tong tegen de binnenkant van zijn wang aan, gestoord door iets. "Nee. Ik wil liever rusten."

Zorg verschijnt in mijn ogen en ik hou teder zijn hand vast. "Je bent oké toch?"

Hij glimlacht van mijn woorden, bunny-tanden showend. Vervolgens knikt hij, alsof zijn bedroefde bui plots verdwenen is. "Yep! Dit moet je echt even op jezelf doen, vind ik."

Direct glimlach ik breed en duik ik weer in zijn omhelzing. Hij kan me net opvangen. "Dankjewel, Gukkie!" Juich ik hard.

Opnieuw kust hij me. "Hoe laat gaan we en haal ik je op?"

——————————————

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now