VII

268 21 6
                                    


笑顔
SMILES

전정국
JEONGGUK

"Waar breng je me naartoe?" Vraag je met een ondeugende stem. Alsof je al weet dat ik iets voor je gepland hebt.

Mijn lippen sieren in een glimlach als ik me naar je toedraai. Het vlammetje, wat nog steeds brandt, zet ik tussen ons. "Dat is voor mij om te weten en voor jouw om af te vragen."

Door het kleine vlammetje zie ik je onderlip in een pruil vormen. Mijn hart smelt er een beetje van, maar dan herinner ik me dat ik niet teveel licht mag laten zien.

Alsof je me gedachtes kunt lezen, vraag je het volgende, "Waarom is het huis trouwens donker?"

Een grinnik verlaat mijn lippen. "Anders zie je je verassing."

Ook jij giechelt en houdt mijn hand steviger vast. Je aanraking in de mijne heb ik gemist. De hoeveelheid warmte dat in me bevind door jouw aanraking kan me alleen maar laten lachen van genot. "Jij weer met je verrassingen..."

Met behulp van de vlam leid ik je naar een hoek van de woonkamer toe, het hoekje wat het donkerste is.

Je merkt niet dat ik stil begin te staan en botst per ongeluk tegen mij aan. De oef die je lippen verlaat doet me lachen. "Chu okay?"

Opeens slaan je armen om mijn middel heen en druk je je wang tegen mijn rug aan, je geeft me een backhug. "Helemaal okay."

Ik laat je op de grond zitten en al snel volg ik met de aansteker. Het vlammetje is nu gedoofd en het enige wat nu tussen jouw en mij zit is het donker.

"Dus..." begin je. In het donker kan ik nog net je vonkende ogen zien. Je bent gelukkig. "Ga je me nu nog een spookverhaal vertellen over Bloody Mary?"

Ik lach en schud mijn hoofd. "Nee, bunny, vandaag geen spookverhalen."

Ik reik mijn arm ergens naar de grond toe, zodat ik haar hand kan vasthouden. Het laat me in irritatie naar de grond toekijken als ik jouw aanraking maar niet voel.

Maar dan lach je en vind jij mijn hand. Je houdt het teder vast en knijpt er kort in voordat je in giechelen uitbarst. Een gevoel van euforie verspreidt zich in me van het geluid.

"Wat gaan we dan doen, Guk?" Vraag je lieflijk.

Ik kus de top van je haren en begin op mijn knie te zitten.

"Misschien moet ik je het laten zien."

——————————————

A/N:

Eyo babes how are yall

Here to wish you a gelukkig nieuw jaar alvast!! Ik hoop dat 2019 een goed jaar voor ons allen zal zijn

See you at twelve~

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now