VIII

246 20 20
                                    


赤面
BLUSH

전정국
JEON JUNGKOOK

"Wa—wat?" Met geschrokken ogen kijk je me aan. In mezelf kan ik alleen maar breder glimlachen. "E—een aanzoek?"

Mijn ogen wijden van je zin en gelijk stop ik met het branden van de kaarsen. "Wat?"

In het donker kan ik nog net zien dat jij naar mijn knieën toewijst. En natuurlijk, ik zit in de wil-je-met-me-trouwen positie. Ik zucht en schud snel mijn hoofd. "Nee bunny, ik... ik wilde gewoon wat doen en— ugh laat maar..."

"Oh," zeg je een beetje teleurgesteld. "Dus... dus je wilt niet trouwen?"

Ik haal mijn schouders op. "Nee? Waar haal je dat nou weer vandaan?"

Iets schiet langs je mooie ogen, iets waardoor je stil blijft staan. Je mompelt geen enkel woordje, maar staart stilletjes naar mijn handen die met de aansteker spelen.

Als ik merk dat je niet meer antwoordt, laat ik het los en ga ik door met het aansteken van de kaarsjes die in een hartjes-vorm op de grond liggen. Omdat het donker was, kon jij het nog niet zien.

Glimlachend geef ik elk kaarsje licht. Met elk gebrande kaars voel ik me opgewondener en warmer vanbinnen. Ook jouw staar die op mij gefocust is, doet mijn wangen roze blosjes achterlaten.

Wanneer alle kaarsjes zijn aangestoken, hoor ik je in shock naar adem happen. Dit veroorzaakt een glimlach op mijn gezicht.

"Jeongguk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Jeongguk..." zeg je zachtjes. Je leunt in bewondering voorover, om een beter kijkje te krijgen van de eerste verassing die ik voor je heb.

Maar nog voordat je voorover de kaarsjes kan leunen en je deze kan bekijken, sla ik mijn armen om je taille heen en trek ik je tegen mij aan. Je lacht als jouw rug tegen mijn borst aankomt en plaats jouw handen op de mijne.

Ik rust mijn hoofd in je nekholte. "Verrassing, bunny."

Je lacht als de aanraking van mijn neus je doet kietelen. Je leunt je hoofd achterover terwijl je lacht in blijdschap. Je lach klonk betoverend voor mij, het was tenslotte de bron van mijn vreugde.

"Net zoals jij mijn hart opwarmt met jouw liefde," ik wijs naar de kaarsjes. "Zal ik jouw opwarmen met onze liefde."

En dat is wanneer ik de lichten aandoe en de tweede verrassing verschijnt.

~~

IK WIL OOK EEN JEONGGUK - DUTCHROSES

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now