IX

222 21 12
                                    


親睦
REUNION

Y/N

Ik knijp mijn ogen dicht als de lichten opeens aangaan. Na een paar keer te knipperen, wen ik al snel genoeg aan het felle licht en neem ik alles in me.

De kaarsjes, die eerst de enige bron van licht waren, zijn nu niks vergeleken het licht die uit de kroonluchter ontsnapt. En niet alleen dat, de kleurrijke slingers vallen ook direct op.

De hele kamer is versierd en is naar een kleurrijk kunstwerk omgetoverd...

Met open mond kijk ik Jeongguk aan. Wanneer ik oogcontact met hem maak, zie ik zijn bunny-lach weer verschijnen. Ook zijn felrode haar straalt uit. Mijn hart warmt ervan op.

"Jeongguk, ik—"

"Draai je om," sust hij zachtjes.

Na kort te aarzelen, draai ik me langzaam. Eenmaal ik de twee figuren voor me zie, verschijnt er een brede glimlach op mijn gezicht.

Ik wil naar ze toerennen en hun knuffelen, maar de twee zijn me al te voor als ze besluiten om de party-poppers open te draaien. Gelijk springt er een explosie van kleur uit de buisjes.

"WELCOME HOME BEACHEEEEEESS!" Schreeuwt Jennie luid, bedoeld naar Jeongguk en V natuurlijk.

Enthousiast sta ik op van de grond en haast ik me naar mijn twee andere vrienden toe. Snel geef ik beide knuffels, dankbaar dat ze zit voor mij geregeld hebben.

"En?" Taehyung kijkt Jeongguk en mij met vonkende ogen aan. "Wat vind je van dit alles?" Hij kijkt om ons heen en merkt niet op dat zijn vriendin confetti in zijn blonde haren stopt.

Ik glimlach breed. "Geweldig!" Dan draai ik me zo om dat ik ook Jeongguk zien kan. "Dank jullie wel! Heel erg."

Al snel slaat Jeongguk zijn armen om me heen en kust hij de top van mijn haar. "Alles voor jou, bunny."

"Oké, stop nu maar," zegt Jennie met een strenge stem. Vervolgens zucht ze terwijl ze tegen haar vriend aanleunt. "Jullie zijn zo cheesy."

Jeongguk grinnikt en kijkt V aan die naar hem knikt. Dan focust hij zijn aandacht op mij.

"Kom je mee, bunny? Ik heb nog wat voor je."

~~

A/N: dat taennie een koppel in lm is, is zo awkward nu jenkai samen is 😂😂

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now