II

315 29 40
                                    


淡紅色
PINK

Y/N

Aangezien de karamelsaus van de macchiato verbrandt is en het niet meer te fixen is, heb ik maar besloten om met de vreemde zijn bestelling te beginnen. Ik bereid onze latte's en in de tussentijd leg ik een brownie klaar.

"Wat is je naam, lieverd?"

Mijn lichaam verstijft van zijn stem en voor even sta ik bevroren op mijn plek. Na een tijdje stil te staan en te realiseren wat voor een idioot ik wel niet ben, kuch ik kort. "Um. Y/N, mijn naam is Song Y/N."

"Ah." Geeft hij kort als reactie. Een kleine grinnik verlaat zijn volle lippen. "Ik ben Park Jimin."

Ik knik lichtjes in mezelf en zet de bekertjes klaar om de latte erin te gieten. Mijn wangen branden roze als ik zijn staar op me voel.

"Hoelang werk je al hier? En waarom ben je alleen zo vroeg?" Vraagt de man door, nieuwsgierigheid is te horen in zijn stem.

Ik haal slapjes mijn schouders op en zet wat haar achter mijn oor. "Een paar maanden." Geef ik als antwoord, mijn gedachten gaan terug naar de reden dat ik hier werk.

Als ontsnapping voor Mark natuurlijk.

Ik probeer het van me af te schudden. "En ik wacht op iemand."

Jimin ziet de bedroefde blik op mijn gezicht. "Hey, gaat het? Heb ik je iets verkeerds gevraagd misschien?"

Ik schud snel mijn hoofd en werp een blik naar de tijd toe. Jeongguk, waar blijf je?

"Sorry, Y/N. Ik bedoelde het niet zo."

Opnieuw knik ik, zonder naar hem te kijken. In de awkward stilte die om ons ringt, grijp ik een rietje en wil ik het bijna naar mijn lippen toebrengen.

Wacht.

Dit is Jeongguk niet.

Snel doop ik het bijna gekuste rietje in mijn bekertje. Jeongguk wilt altijd dat ik zijn rietjes kus voordat ik zijn Macchiato's geef... Waarom deed ik het bijna bij deze vreemde?..

Je mist hem gewoon, Y/N, denk er niet teveel over na.

Ik hou het bord met de brownie vast samen met zijn drankje en breng het vervolgens naar zijn tafel. Eenmaal ik zijn bestelling op tafel leg, schenkt hij mij een warme glimlach. De vonkjes in zijn ogen dansen van vreugde. "Dank je."

Ik knik en forceer een glimlach voordat ik terug ga naar de balie. Ik sip stilletjes aan mijn drankje, niet merkend dat Jimin mij nog steeds aankijkt.

"Y/N."

Ik kijk direct op naar zijn maanvormige ogen.

Hij lacht.

"Wat zei ik nou? Kom bij me zitten."

——————————————

A/N: hiya im back againn

First, sorry voor de vetgedrukte letters in de vorige chapter lol. Ik had een lettertype die geen schuine letters kon gebruiken, hij maakt het automatisch vetgedrukt en schuin tegelijkertijd

Ik dacht dat jullie daar geen last van zouden hebben, maar ik merkte het op toen ik mijn lettertype had veranderd so i changed it immediately :)

Nogmaals, sorry als het er raar uit zag

Second, dit boek heeft geen vaste update dagen lol, ik kan dus random gaan updaten ;)

Je zal sws wel wekelijks een update krijgen, wss zelfs meer lmao

Third,

Zien jullie die traan? Oml

Kay that's all, goobyee babes
Lobe youu

Latte Macchiato | JJK & PJM χTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang