XI

211 24 30
                                    


日付
DATE

Y/N

"Hoeveel exen heb je?" Vraagt Jimin met stralende ogen. Hij houdt gelukkig het bekertje in zijn handen terwijl hij aan het rietje zuigt.

Ik schrik van zijn vraag en scheld in mezelf als ik weer aan Mark moet denken. "O—oh, 1. 1 ex." Ik zie zorg langs Jimin's ogen schieten als hij verward zijn hoofd de andere kant op kantelt. Om een langdurig gesprek over Mark te vermijden, besluit ik om snel door te vragen, "En jij?"

Jimin vergeet gelijk zijn zorg als hij zijn lippen van het rietje afscheidt en hij breed begint te grijnzen. "4 exen," antwoordt hij trots terwijl hij een hand langs zijn haren harkt.

Ik trek mijn wenkbrauwen op en knik zachtjes, alsof ik onder de indruk ben. "Wow, je hebt vast een hectisch liefdesleven gehad," zeg ik grijnzend.

"Tja, wat kan je eraan doen?" Hij neemt een korte slok voordat hij vervolgt. Dan valt zijn zicht op mijn ring die ik gisteren van Jeongguk heb gekregen.

"Je zit in een relatie toch?"

Alweer wijden mijn ogen van zijn vraag. "Uh, ja. Jij?"

"Oh?" Hij negeert zijn beurt en leunt voorover, hij zet zelfs zijn latte aan de kant. "Ben je verloofd?" Hij kijkt opnieuw naar mijn ring.

Ik probeer de roze blosjes op mijn wangen te negeren. "N—nee, een promise-ring."

Jimin klakt direct zijn tong. "Ugh, dat is pure bullshit. Het is pas echt als het een verlovingsring is."

Ik knipper en ben nogal geschokt door zijn opmerking. Ik slik mijn woede naar binnen en antwoord kalm terug, "We zijn allebei nog jong en ik weet dat Jeongguk van mij houdt. Hij kan zijn beloftes niet breken."

De roze-harige jongen rolt verveeld zijn ogen. "Beloftes zijn gemaakt om gebroken te worden, lieverd." Hij grijpt zijn latte vast en neemt een lange slok. "Is deze Jeongguk de gast op wie je wachtte gisteren? Toen ik je voor het eerst ontmoet had?"

Ik slik en vermijd oogcontact met hem. "Ja."

"Nou," Jimin grijnst en slikt zijn laatste slok op. "Kwam ie gisteren nog langs?" Ik geef hem een vieze blik die hij glimlachend aanneemt. "Nee dus."

"Hou toch op," zucht ik terwijl ik gefrustreerd een slok neem uit mijn eigen latte.

"Just stating facts, muffin." Jimin rekt zich uit en staat dan vervolgens op. "Maar Y/N, ik wilde je nog wat vragen?"

Ik kijk naar hem op. "Hm?"

"Kom je met me mee naar de film?"

——————————————

Yo, I ship...tbh? - DUTCHROSES

Yo... ik ook? - author

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now