X

259 20 25
                                    


信約
VOW

전정국
JEON JEONGGUK

"Aw, Jeongguk!" Vol uit blijdschap haal jij het lintje van het doosje af. "Je hoefde dit echt niet te doen!"

Ik giechel en wijs naar je cadeau. "Kom op, Bunny, je hebt 'em nog niet helemaal geopend."

Je lacht kort en gaat grijnzend door met het openen van je cadeautje. Het was een last minute gift die ik voor je had gehaald.

Wanneer je het doosje uitgepakt hebt en je het hebt geopend, wijden je ogen samen met je mondhoeken. Verbazing is over je gehele gezicht te zien wat me doet smelten.

"Jeongguk... Een— een..."

Ik begin op één knie te zitten en neem het doosje snel weg van je handen. Je kijkt me met pure shock aan en ik kan je alleen maar mijn bunny-glimlach geven.

"Ja, bunny, een ring." Ik doe het doosje verder open en laat het kleine diamantje in het donker stralen. "Maar geen huwelijksring, het is een promise-ring."

Hierdoor trek je een verward gezicht en kijk je lichtelijk teleurgesteld naar me toe. Je knippert een paar keer naar me toe voordat je vervolgt, "een promise ring? Waarvoor?"

"Hey, Jeongguk?"

Ik sta weer op en loop dichter naar je toe. Nog steeds is die glimlach op mijn gezicht geplakt. "Een promise dat ik je als een koningin zal behandelen, een promise dat ik voor altijd van je zal houden en een promise dat je mijn vrouw zult worden." Ik hou je hand vast terwijl je langzaam traant. Twijfelend, bewegen je mondhoeken in een glimlach.

"Jeongguk-ah."

"Een promise voor ons."

"Yah! Jeon Jeongguk!"

Geschrokken kijk ik op naar Taehyung die me met een geërgerde blik aankijkt. "Eindelijk! Ben je terug van dromenland?"

Ik schud lachend mijn hoofd en sluit mijn ogen. Weer gedacht aan gisteravond...

"Sorry, 형 (hyung), ik moest weer denken aan gisteravond en—"

"Yeah— no, ik hoef niet te weten wat je allemaal hebt uitgespookt met dat meisje. Bewaar dat voor je dagboek of zo," mompelt Taehyung het laatste hoorbaar.

"Yah!" Schreeuw ik glimlachend terwijl ik de oudere op zijn schouder slaat. Ook hij kan het niet helpen om te lachen over zijn opmerking. "En nee, ik heb niks met haar gedaan."

"Oh?" Taehyung grijnst. "Wat dan? Zijn jullie lekker gaan knuffelen en handjes gaan vasthouden als lieve virgins die jullie zijn?"

"KIM TAEHYUNG!"

V brult van het lachen en leunt achterover met zijn hoofd. Ik zucht en hoop dat de rest van de studio niks gehoord heeft.

Ja, dat is ook waar. Op het moment zitten Taehyung en ik in de studio en schrijven we songtekst. Of nou, daar doen we een poging op.

Ik elleboog de oudere in zijn arm. "Alsof jij innocent bent met Jennie 누나 (zus). Only God knows what you guys do."

Taehyung lacht kort over mijn opmerking en probeert zijn roze wangen te bedekken met zijn handen. Met een vermomde stem vertelt hij het volgende, "Nou eigenlijk gingen wij gewoon normaal op date toen ik haar zag."

"Oh." Ik word stil. "Een date? Direct toen je haar zag?"

"Um ja?" Taehyung kijkt me twijfelend aan, alsof hij opmerkt dat ik oncomfortabel word. "Hoezo? Wat deed jij met Y/N gisteren in dat café?"

Ik draai mijn stoel rond en vermijdt oogcontact met V. "Niks."

"Niks?" Vraagt de oudere verdacht. "Je was toch naar het café gegaan?"

"Ja," antwoord ik loom. "Niet naar binnen. Ik zag haar."

Ik voel Taehyung's ogen achter mij wijden. "Wat? Hoezo ging je niet naar binnen?"

"Ze was bezig, 형," zucht ik terwijl ik me terugdraai naar hem.

"Bezig met een andere jongen."

——————————————

Latte Macchiato | JJK & PJM χحيث تعيش القصص. اكتشف الآن