XVI

193 18 19
                                    


語呂合わせ,
PUN

전정국
JEONGGUK

"Weet je, een keertje in Frankrijk had ik een meisje ontmoet. We waren best close."

"Mhm," neurie ik naar Taehyung toe, niets eens merkend dat hij gezegd heeft dat hij in Frankrijk geweest is. Wat niet zo is.

Taehyung zucht voordat hij vervolgt, "En een keertje vroeg ik aan haar: 'do you like to play any video-games?'" Een boxy-glimlach verschijnt op zijn gezicht. "Wil je weten wat ze zei?"

"Nou?.." murmel ik zachtjes, grond gefocust op onze lopende voeten.

"Oui, Wii!"

Een zucht verlaat mijn lippen en direct sluit ik mijn ogen. Natuurlijk, Tae, natuurlijk.

De oudere begint vervolgens keihard te brullen van het lachen, zijn echoën vullen de stille lucht.

Ik stap een paar meter van hem vandaan als hij op de grond begint te liggen, ogen dichtgeknepen.

Ik begin een paar oordelende ogen te krijgen en probeer ze met roze wangen te negeren totdat Taehyung klaar is met lachen. Zijn lach neemt echter toe wat me laat fronsen.

"Ben je klaar, 형 (broer)?" Sis ik scherp, irritatie vult mijn lichaam.

Taehyung komt lachend van de grond vandaan, nog steeds een hand voor zijn mond geplaatst. "Hm, ja. Waarom lach jij niet though?"

Ik rol mijn ogen. "Misschien omdat de afgelopen tien puns die je hebt gegooid misschien shit zijn?" Snauw ik, boosheid schiet langs mijn pupillen.

Een lage grinnik verlaat zijn lippen, iets wat me verward naar hem laat toedraaien. "Fuck, oké, hoeft niet zo'n asshole te zijn als je zo geërgerd bent. Ik wil je alleen opvrolijken van je shit humeur."

Ik bijt mijn onderlip, lichtelijk schuldig voor mijn plotse outburst.

Het blijft voor stil tussen ons terwijl we naar huis lopen. Taehyung's snelheid neemt toe, waarschijnlijk door de woede die door mij is ontstaan.

Ik ren praktisch bijna als ik hem probeer bij te houden. "형, sorry!" Ik grijp zijn schouder vast en rem hem met moeite. "Ik bedoelde het niet zo..."

De oudere klakt zijn tong naar me toe en keert dan zijn rug naar me toe. Ik pruil onmiddellijk. "Je doet de laatste tijd zo kinderachtig en brutaal, Guk, wat is er mis met je?"

Ik blijf voor een tijdje stil, twijfelend of ik het de jongen moet vertellen. Wanneer ik zie dat één van zijn voeten continu op en neer gaat, uit ongeduldigheid, slaak ik een zucht. "Y/N is er mis."

Van mijn antwoord, draait de oudere zich half naar me toe. Boosheid inmiddels vervangen door nieuwsgierigheid. "Wat's er gebeurd?"

Ik verlaag mijn zicht naar de grond toe, denkend in mezelf. Ik wenk de oudere dat hij me moet volgen als ik ons naar een paars bankje toe leid.

Ik kijk met doffe ogen naar mijn schoot, de scherpe staar van Taehyung negerend. "Guk—"

"Ze slipt weg."

Latte Macchiato | JJK & PJM χWhere stories live. Discover now